Aluminium Tuinkamer

Wilt u uw woning uitbreiden met extra vierkante meters? Wij hebben naast (deels) open terrasoverkappingen ook dichte aluminium tuinkamers te koop. Bij Gadero leveren we deze geheel afgesloten aluminium tuinkamers van hoogwaardig materiaal, gemaakt in Duitsland. Kies uit diverse standaard maten of laadt uw ruimte door ons inmeten en bestel op maat. Onze aluminium tuinkamers van echt glas zijn volledig dicht en van A-merk Gardendreams. U kiest uit de kleuren grijs, bruin en antraciet zwart aluminium. Kies uit de Easy varianten voor een lage prijs of de luxere afgewerkte XL, SD en DD varianten. Wij zorgen bovendien voor bezorging in heel Nederland en België onder veilige Thuiswinkel Garanties. 

Let op, een aluminium tuinkamer is geen echte serre, althans hiermee bedoelen we dan een tuinkamer geen geïsoleerde ruimte is, maar wel een luchtdichte overkapping aan uw gevel. 

Bekijk de voordelen van Aluminium Tuinkamers van A-merk Gardendreams:

  • Profieldikte 3 mm aluminium, daat gaat een mensenleven mee en vervormt niet
  • Zeer lange levensduur en onderhoudsarm
  • Kies uit echt glas of lichtgewicht polycarbonaatplaten helder of melkwit. 
  • Goedkoper dan een aanbouw veranda van steen en meestal vergunningsvrij
  • Duitse degelijkheid, dat ziet u aan alles, van de staanders tot de goten en de afwerking. Bij ons geen Chinese namaak in dunnere uitvoeringen
  • Kies uit vele standaard maten, let bij het vergelijken altijd op de dikte van het aluminium, de dikte van de staanders, de afwerking van de goten, soort glas of kanaalplaat, garantie en land van productie.
  • Ontdek de goedkope budget Easy tuinkamers of de luxe varianten XL, SD en DD. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode