Logo Gadero
service

Aluminium Tuinkamer

Wilt u uw woning uitbreiden met extra vierkante meters? Wij hebben naast (deels) open terrasoverkappingen ook dichte aluminium tuinkamers te koop. Bij Gadero leveren we deze geheel afgesloten aluminium tuinkamers van hoogwaardig materiaal, gemaakt in Duitsland. Kies uit diverse standaard maten of laadt uw ruimte door ons inmeten en bestel op maat.

Onze aluminium tuinkamers van echt glas zijn volledig dicht en van A-merk Gardendreams. U kiest uit de kleuren grijs, bruin en antraciet zwart aluminium. Kies uit de Easy varianten voor een lage prijs of de luxere afgewerkte XL, SD en DD varianten. Wij zorgen bovendien voor bezorging in heel Nederland en België onder veilige Thuiswinkel Garanties. 

Let op, een aluminium tuinkamer is geen echte serre, althans hiermee bedoelen we dan een tuinkamer geen geïsoleerde ruimte is, maar wel een luchtdichte overkapping aan uw gevel. 

Bekijk de voordelen van Aluminium Tuinkamers van A-merk Gardendreams:

  • Profieldikte 3 mm aluminium, daat gaat een mensenleven mee en vervormt niet

  • Zeer lange levensduur en onderhoudsarm

  • Kies uit echt glas of lichtgewicht polycarbonaatplaten helder of melkwit. 

  • Goedkoper dan een aanbouw veranda van steen en meestal vergunningsvrij

  • Duitse degelijkheid, dat ziet u aan alles, van de staanders tot de goten en de afwerking. Bij ons geen Chinese namaak in dunnere uitvoeringen

  • Kies uit vele standaard maten, let bij het vergelijken altijd op de dikte van het aluminium, de dikte van de staanders, de afwerking van de goten, soort glas of kanaalplaat, garantie en land van productie.

  • Ontdek de goedkope budget Easy tuinkamers of de luxe varianten XL, SD en DD. 

Uw ideale tuinkamer

In een tuinkamer kunt u beschermd zitten tegen weer en wind, genieten van uw vrije tijd en lekker warm zitten. Een wintertuin is meestal een terrasoverkapping die aan alle kanten afgesloten is met transparante ruiten.

Wij bieden verschillende soorten tuinkamers aan. U kunt kiezen tussen de dak en zijbekledingen, glas en polycarbonaat. Onze standaard frame’s bieden wij aan in vier standaardkleuren, u kunt het frame bestellen in wit (RAL9016), antracietstructuur (RAL7016), roomwit (RAL9001) of grijze structuur (RAL9007).

Onze standaardmaten zijn tussen 300cm en 700cm breed en 250cm tot 400cm diep. Als we met onze standaardafmetingen niet de juiste maat voor u hebben bieden we u graag een op maat gemaakt pakket aan. Wij maken alles mogelijk. Neem voor maatwerk & montage contact op via de telefoon, mail of bezoek onze showroom in Breukelen.

Tuinkamer met schuifelementen

Een tuinkamer met schuifelementen heeft een groot voordeel: afhankelijk van het weer kunt u genieten van uw tijd zonder bescherming of in een volledig gesloten serre. In de zomer kunt u bijvoorbeeld de elementen overdag naar de palen verplaatsen en op de normale manier op uw terras zitten. Wanneer het ’s avonds kouder en/of winderiger wordt, sluit u de elementen zodat u op elk moment van het jaar van uw terras kunt genieten.

Voor onze tuinserres kunt u kiezen tussen tussen 16mm polycarbonaat helder, 16mm polycarbonaat opaal en 8mm gelaagd veiligheidsglas voor de dakbedekking. Om de stabiliteit te waarborgen zijn de schuifelementen altijd gemaakt van gehard veiligheidsglas. Net als al onze aanbouwkamers is dit model ook verkrijgbaar in onze vier standaardkleuren: wit, antraciet (meest verkocht), crémewit en grijs.

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Een buitenkamer van aluminium is erg populair bij tuinbezitters. Door de schuifwanden kan de kamer zelfs met een paar zonnestralen prachtig verwarmt worden en kunt u ontspannen op uw overdekte terras zitten. Zo wordt u hier beschermd tegen wind en regen zodat u onder alle weersomstandigheden van uw tuin kunt genieten.

Onze dichte en afsluitbare tuinkamers worden geleverd als een compleet pakket. U krijgt een aluminium constructie in een kleur naar keuze, de verschillende kleurenopties zijn: wit, créme, antraciet en grijs.

Kies bij dakbedekking tussen 16mm polycarbonaat helder of opaal en een 8mm composiet veiligheidsglas afdekking. Let op, een glazen dak is relatief zwaar en duurder in prijs. De zijwanden en de voorwand zijn altijd gemaakt van 8mm gelaagd veiligheidsglas. Wilt u een tuinkamer met glasschuifwanden? Deze zijn ook verkrijgbaar met 10 mm dik glas, deze zijn ook afsluitbaar met een sleutel, bij 8 mm is dit niet het geval. Aan de voorzijde van onze tuinkamer bevindt zich een dubbele glazen deur met aluminium kozijn.

Tuinkamer met glazen schuifdeuren

Een tuinkamer moet perfect passen volgens uw ideeën in uw tuin. Onze tuinkamer met schuifdeur biedt vele voordelen, u kunt genieten van uw terras, ongeacht het weer, u hoeft geen draaideur te overwegen bij het opzetten van uw kamer en u kunt de kamer gemakkelijk ventileren. Onze tuinkamer met schuifdeur krijgt u als compleet pakket binnen met een terrasdak, twee zijelementen en een schuifdeur.

Aluminium tuinkassen

Ontdek tevens onze aluminium tuinkassen. Dit zijn hobbykassen van aluminium en glas waar u zelf uw groente en fruit kunt kweken. Ook kunt u in uw tuinkas een zitgedeelte maken om lekker uit de wind te relaxen en 's avonds naar de sterren te kijken. Bekijk hier alle tuinkassen van Gadero.

Inspiratie