Filters:

  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte

Aluminium carport

Door uw auto onder een aluminium carport te plaatsen beschermt u uw voertuig tegen de elementen. Zo heeft u een schone, droge en koele auto. De luxe uitstraling is nog een extra pluspunt van deze aluminium carports en maakt ze een stijlvolle toevoeging aan uw huis. Bij Gadero kunt u kiezen uit verschillende aluminium carports van het topmerk Gardendreams. Gegarandeerd Duitse kwaliteit dus. Bovendien is een aluminium carport onderhoudsarm en gaat deze een leven lang mee. 

Aluminium Carport

Gadero heeft verschillende aluminium carports van het Duitse merk Gardendreams in het assortiment. Hiermee leveren we gegarandeerd aluminium van hoge kwaliteit met een lange levensduur. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan aluminium carports, met zowel een dak van zowel helder als melkwit polycarbonaat. Aluminium carports hebben als voordeel dat ze niet alleen uw auto beschermen, maar ook nog een echte luxueuze toevoeging aan uw huis zijn. Bovendien heeft u er weinig onderhoud aan en blijft aluminium lang mooi. 

Voordelen Aluminium Carport

  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Luxe uitstraling
  • Keuze uit verschillende uitvoeringen
  • Met polycarbonaat dak 
  • Voor beschut plaatsen van uw auto
  • Zowel in aanbouw als vrijstaande variant verkrijgbaar

Het gemak van een carport

Het grootste voordeel van een overkapping voor uw auto ten opzichte van een garage is de mogelijkheid deze overal te kunnen plaatsen.

Een afdak gebouwd op de erfgrens kan deels als schutting dienen wanneer een wand wordt dichtgemaakt. Maar met een carport tegen het huis aan geplaatst, heeft u het voordeel droog binnen te komen. Dankzij de keuze uit een vrijstaande carport of een aanbouwcarport blijft de ruimte om te bewegen optimaal.

Aluminium carport

Een aluminium carport is een aanschaf voor het leven. U heeft hier vrijwel geen onderhoud aan. Het gepoedercoat aluminium is sterker dan wat u normaal in de markt tegenkomt, is onderhoudsvriendelijk en hoeft u enkel met een PH-neutrale zeep en zachte doek te reinigen. 

De ranke uitstraling integreert moeiteloos bij elke bouwvorm en in elke tuininrichting. Aluminium, glas en polycarbonaat staan allen bekend om hun lange levensduur en het gemak in onderhoud. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een degelijk ontwerp met strakke belijningen en een frisse uitstraling, kunt u het best de aluminium carport kopen. Deze variant is dan de juiste keuze voor u.

De aluminium carports van Gadero zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit en gepoedercoat in verschillende kleuren. Het verschil met een stalen carport is het gewicht en de eenvoud om de carport te bouwen. Wanneer de overkapping van staal is. zorgt het enorme gewicht ervoor dat de opbouw vele malen zwaarder is. Bovendien roest staal veel sneller en heeft u er meer onderhoud aan dan aan het gepoedercoate aluminium geraamte dat u bij ons in de online shop kunt bestellen.

Er zijn verschillende dakbedekkingen mogelijk, die variëren per model en dus samenhangt met de keuze die u maakt. Op een plat dak wordt EPDM dakbedekking bevestigd. Ronde daken en zadeldaken zijn standaard voorzien van polycarbonaat platen. Uiteraard kan dit alles naar uw voorkeuren worden aangepast.

Enkele of dubbele carport?

Heeft u meerdere vervoersmiddelen die u onder dak wilt hebben? Naast de enkele carport voor één auto, motor, camper, boot of caravan biedt Gadero ook dubbele carport aan die geschikt zijn voor meerdere auto’s en andere vervoersmiddelen. De dubbele carport is zowel in houten modellen, als in aluminium varianten te verkrijgen. De prijs van een carport hangt af van het materiaal en de grootte.

De hoogte van uw carport

De standaard hoogte is meestal te laag voor een camper en een caravan. U vindt het dan vast prettig om te weten dat de mogelijkheid bestaat uw carport te verhogen! Het team van Gadero helpt u graag de juiste hoogte te bepalen voor uw kostbare bezit. Neem voor meer informatie hiervoor contact op met ons team.

Carport bouwpakket of met montage

Een carport plaatsen is geen alledaagse klus. Daarom wordt bij Gadero elke carport als zelfbouwpakket geleverd met een uitgebreide montagehandleiding, die u stap voor stap door het bouwproces begeleidt. Wij leveren door heel Nederland, maar voor de eilanden gelden andere voorwaarden. Als u uw carport wilt bouwen op één van de eilanden, neemt u dan voortijds contact op met ons, zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen met u. Wilt u toch liever hulp met het opbouwen van professionals, aarzel dan niet contact op te nemen met ons voor meer informatie. Wij hebben contacten en zeer goede ervaringen met enkele bouwbedrijven en zorgen ervoor dat u met één van deze in contact komt.

Carport op maat

Elke tuin heeft zijn eigen hoekjes en soms past een standaardafmeting niet. In dat geval kunt u contact met Gadero opnemen en bouwen we samen met u de carport op maat die op uw oprit past of op een andere plek in de tuin. Of u nu op zoek bent naar een aanbouwcarport of een vrijstaand model, een dubbele of een enkele carport, eentje die iets langer of breder moet zijn om droog binnen te komen. Het is mogelijk! Wij staat voor u klaar om u te helpen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag!

Is dit niet de overkapping waar u naar op zoek was? Bekijk dan ook onze aluminium aanbouw veranda’s, houten carports of houten garages.
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode