Logo Gadero
service

Aluminium Carport

Aluminium carport antraciet grijs

Gadero heeft verschillende aluminium carports van het Duitse merk Gardendreams in het assortiment. Hiermee leveren we gegarandeerd aluminium van hoge kwaliteit met een lange levensduur. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan aluminium carports, met zowel een dak van zowel helder als melkwit polycarbonaat. Aluminium carports hebben als voordeel dat ze niet alleen uw auto beschermen, maar ook nog een echte luxueuze toevoeging aan uw huis zijn. Bovendien heeft u er weinig onderhoud aan en blijft aluminium lang mooi. 

Voordelen Aluminium Carport

  • Onderhoudsarm

  • Lange levensduur

  • Luxe uitstraling

  • Keuze uit verschillende uitvoeringen

  • Met polycarbonaat dak 

  • Voor beschut plaatsen van uw auto

  • Zowel in aanbouw als vrijstaande variant verkrijgbaar

Het gemak van een carport

Het grootste voordeel van een overkapping voor uw auto ten opzichte van een garage is de mogelijkheid deze overal te kunnen plaatsen.

Een afdak gebouwd op de erfgrens kan deels als schutting dienen wanneer een wand wordt dichtgemaakt. Maar met een carport tegen het huis aan geplaatst, heeft u het voordeel droog binnen te komen. Dankzij de keuze uit een vrijstaande carport of een aanbouwcarport blijft de ruimte om te bewegen optimaal.

Aluminium carport

Een aluminium carport is een aanschaf voor het leven. U heeft hier vrijwel geen onderhoud aan. Het gepoedercoat aluminium is sterker dan wat u normaal in de markt tegenkomt, is onderhoudsvriendelijk en hoeft u enkel met een PH-neutrale zeep en zachte doek te reinigen. 

De ranke uitstraling integreert moeiteloos bij elke bouwvorm en in elke tuininrichting. Aluminium, glas en polycarbonaat staan allen bekend om hun lange levensduur en het gemak in onderhoud. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een degelijk ontwerp met strakke belijningen en een frisse uitstraling, kunt u het best de aluminium carport kopen. Deze variant is dan de juiste keuze voor u.

De aluminium carports van Gadero zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit en gepoedercoat in verschillende kleuren. Het verschil met een stalen carport is het gewicht en de eenvoud om de carport te bouwen. Wanneer de overkapping van staal is. zorgt het enorme gewicht ervoor dat de opbouw vele malen zwaarder is. Bovendien roest staal veel sneller en heeft u er meer onderhoud aan dan aan het gepoedercoate aluminium geraamte dat u bij ons in de online shop kunt bestellen.

Er zijn verschillende dakbedekkingen mogelijk, die variëren per model en dus samenhangt met de keuze die u maakt. Op een plat dak wordt EPDM dakbedekking bevestigd. Ronde daken en zadeldaken zijn standaard voorzien van polycarbonaat platen. Uiteraard kan dit alles naar uw voorkeuren worden aangepast.

Is dit niet de overkapping waar u naar op zoek was? Bekijk dan ook onze houten carports of houten garages.

Meest gestelde vragen over carports

Aluminium carport inspiratie