Logo Gadero
service

Stapelblokken strak

Onder strakke stapelblokken verstaan we stapelbare muurblokken van beton met effen kanten en strakke randen. Deze moderne stapelstenen in grijs, bruin en antraciet zwart zijn ideaal voor het maken van een verhoogde border of tuinmuur. Bij meer dan 1 laag hoogte kunt u deze blokken vlotjes halfsteens stapelen en met onze steenlijm vastlijmen. Naast deze strakke muurelementen of Linia palissaden, hebben wij ook gekloofde stapelblokken te koop. Die hebben een grillige zijaanzicht, wat meer een natuurlijke look-and-feel geeft. Deze muurelementen zijn strak, rechthoekig van vorm en zonder oneffenheden. 

Bij Gadero Sierbestrating hebt u een ruime keuze aan steen, van strakke betonnen muurelementen tot terrasbestrating. Bekijk hier ons gehele assortiment sierbestrating en bestel direct alles voor het creëren van uw droomtuin of oprit.

Inspiratie stapelblokken strak

asset
Blog
Alles over stapelblokkenStapelblokken zijn perfect als u droomt van een moderne, strakke tuin. Verhoogde borders, afscheidingen en trendy bloembakken zijn makkelijk te maken met stapelblokken. Kortom, met stapelblokken creëert u een modieuze en een stijlvolle tuin.
asset
Klustip
Verhoogde border maken van muurelementenWilt u graag niveauverschillen in uw tuin creëren, een verhoogde border plaatsen, tuinmuur of plantenbak maken? Aan de hand van dit stappenplan is de klus zo geklaard. Muurelementen plaatsen is relatief eenvoudig. Er zijn een aantal zaken die vaak vergeten worden, maar wel erg belangrijk zijn. Wanneer u aan de hand van dit stappenplan uw stapelblokken plaatst, bent u verzekerd van kwaliteit en hoeft u geen hoveniers of stratenmakers in te huren. Kies uit stapelblokken met strakke randen, getrommelde blokken met een verouderde look of grillige gekloofde stapelblokken met één ruwe zijde. Benodigdheden: Metselkoord Waterpas Betonslijper Schepje / spatel / truffel
asset
Blog
Kiest u voor natuursteen of beton stapelblokken?Als u van plan bent om een nieuwe tuinmuur, vijverrand of borderbak met stapelblokken te maken komen er nogal wat keuzes op u af. De belangrijkste keuze is misschien wel het materiaal wat u gebruikt. Kiest u  bijvoorbeeld voor stapelblokken van natuursteen of beton? Natuursteen stapelblokken zijn kwalitatief beter, maar ook een duurder. Stapelstenen van beton zijn voordelig, maar blijft minder lang mooi. Maar wat kiest u?
Gadero TV
#106 Tuinborder aanleggen van stenen stapelblokken - Gadero TVEen verhoogde border is niet alleen een mooie afwerking van uw tuin of terras. Een border kan ook diepte in uw tuin creëren. En het is ook nog eens super eenvoudig te plaatsen. In deze aflevering van Gadero TV vertellen we stap voor stap hoe u dit doet.