Logo Gadero
service

Muurelementen

Geef uw tuin extra diepte en uitstraling met verhoogde borders in de vorm van betonnen blokken. Met onze muurelementen of stapelblokken stapelt u gemakkelijk verhoogde borders of maakt u een mooie kantafsluiting van uw gazon of schors. Naast natuursteen hebt u bij Gadero Sierbestrating ook de keuze uit betonnen stapelblokken waarmee u zelf een tuinverhoging of tuinmuur maakt.

Kies uit grijs of antraciet-zwarte strakke stapelblokken. Die zijn glad en effen, en worden ook wel Linea-stapelblokken genoemd. Of bekijk verticale palissades in beton en de populaire gekloofde stapelblokken met natuurlijke uitstraling dankzij de grillige voorkant. Deze betonnen blokken en stenen muurelementen zijn voor de scherpste prijs bij ons te koop. Bordermuren maken van beton of granietnatuursteen begint bij Gadero.

Met stapelblokken van beton maakt u verhoogde borders die diepte geven aan uw tuin. Bovendien zorgen verhogingen voor goed zicht op uw planten. Ontdek Gadero Steenhandel voor o.a. uw stapelblokken voor borders in de tuin, voor terrasbestrating en breukstenen voor lage tuinmuren.

Stapelblokken plaatsen

Wij hebben zowel strakke muurblokken in antraciet-zwart als gekloofde blokken met een landelijke uitstraling. Wij adviseren om muurelementen die u wilt stapelen altijd te verlijmen. Stapelblokken lijmen doet u met onze Stonefix-steenlijm. Plaats stapelblokken altijd op een bed van zand en cement voor een stevige fundering. Slijp muurelementen op maat met een slijptol voor steen. Maatwerk muurelementen zagen kunt u op aanvraag ook door Gadero laten doen. 

Onderhoudsvrije border met split of grind

Uw verhoogde border van betonnen muurblokken is klaar. Wellicht wilt u uw borders vullen met split of grind zodat u geen onderhoud hebt. Kies uit 1001 soorten, kleuren en maten sier- en tuingrind bij Gadero.

Levering in Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. We bezorgen uw bestrating onder andere in Antwerpen, Limburg, Gent, Leuven, Brugge. In overleg kunnen we ook halfvolle vrachten in Wallonië bezorgen. 

Onderhoudsvrije border met split of grind

Uw verhoogde border van betonnen muurblokken is klaar. Om uw borders onderhoudsvriendelijk te maken is een leuk idee om de borders of voortuin op te vullen met split of grind. Wij verkopen split en grind in verschillende soorten, kleuren en maten.

Meest gestelde vragen over muurelementen en stapelblokken

Muurelementen en stapelblokken inspiratie