Logo Gadero
service

Tegels met print

Printtegels voor buiten zijn supermodern. Betonfabrieken hebben ontdekt dat ze op een betonnen tegel een print kunnen maken. De print op deze tegels van beton of keramiek worden echt door middel van een grote printer met inkt op de tegels gedrukt. Zo krijgt u de look van een eeuwenoude kasteelvloer. Kies uit verschillende kleurvaste printpatronen. De prijs per vierkante meter van printtegels wordt steeds aantrekkelijker.

Deze printtegels leggen is heel simpel, ze kunnen gewoon in een zandbed liggen. Bedoeld voor buiten, maar in serres worden ze ook wel gelegd. Geprinte tegels voor uw tuin kopen begint bij Gadero. Levering in het hele land onder BeCommerce-garanties.

Kies uit verschillende Gardenlux-duotegels voor buiten en Excluton-printtegels van beton. Wij leveren deze printtegels snel in heel België bij u thuis onder BeCommerce-garanties.

Sommige geprinte terrastegels hebben zogenoemde blanke combinatietegels. Die zijn egaal van kleur zonder print. Ze passen perfect als omranding. Of u kunt deze neutrale tegel afwisselen met uw geprinte tegel.

Wist u dat geprinte tuintegels echt inkt bevatten? Een grote printer perst een inktlaag op de speciale deklaag van een betontegel. Vervolgens wordt er een speciale uv-coating overheen gedrukt die het beton en de inkt beschermt. Onder de printlaag bevindt zich een betontegel van 4 cm dik. De deklaag van deze betontegel waar de inkt op komt, bestaat uit onder andere natuursteenmineralen. De inkt hecht erg goed aan deze speciale deklaag. Let tot slot op de krasbestendigheid van geprinte tegels. Die is beperkt. Plaats dus best viltjes onder de stoelen en sleep niet met dingen over uw stenen buitenvloer.

Meest gestelde vragen over printtegels