Logo Gadero
inspiratieservice

Aluminium Veranda met plat dak

Wilt u een aluminium aanbouw veranda met plat dak aan uw woning bouwen? Onze prefab aluminium overkappingen met plat dak geven uw huis een luxe uitstraling. Wij leveren Duitse degelijkheid met onze aluminium veranda's met plat dak van A-merk Gardendreams. Wij bezorgen in heel Nederland, België en Duitsland deze terrasoverkappingen met plat dak in echt glas of lichtgewicht polycarbonaatplaten. Gadero is uw officiële dealer van Gardendreams en bovendien lid van Thuiswinkel Waarborg voor extra garantie en service. 

De prijs van deze luxe aluminium overkappingen met plat dak liggen iets hoger dan onze standaard aanbouwveranda's met aflopend dak. Dit komt door de speciale profielen die zorgen voor een dak met uitstraling van een plat dak, maar toch met een goede afwatering.

Let op, bij deze luxe overkappingen van aluminium heeft 2 betonpoeren met pijp nodig voor de afvoer van hemelwater aan weerszijden. 

Aluminium overkapping plat dak met dakoverstek

Let op, bij deze luxe Gardendreams overkappingen van aluminium heeft 2 betonpoeren met pijp nodig voor de afvoer van hemelwater aan weerszijden. Ook veel mogelijkheden met led-verlichting in uw dakprofielen.