Logo Gadero
service

Blokhut circa 5x4 meter

Bent u op zoek naar een houten blokhut of tuinschuur van circa 5x4 meter groot? Wij hebben hier een handige lijst gemaakt van tuinhuisjes, terrasoverkappingen en blokhutten van 5x4 meter groot. Bekijk hier ons assortiment.

Wij bieden voornamelijk kant-en-klare blokhutten en voordelige bouwpakketten voor tuinhuisjes aan, met veilige servicegaranties onder het Thuiswinkel Waarborg. U kunt ze binnen enkele werkdagen bij u thuis laten bezorgen. Houd er rekening mee dat extra leverdagen van toepassing kunnen zijn voor behandelingen zoals impregneren en het aanbrengen van een spuitlaag. Onze leveringsservice is beschikbaar in heel Nederland en Vlaanderen, en we maken gebruik van speciaal kooiaap-transport voor uw 5x4 meter blokhut. U kunt ook meteen terrasplanken, betontegels als ondervloer, funderingsbalken en andere opties toevoegen aan uw bestelling.

Kies uit ons assortiment blokhutten met zijluifel, overkappingen met berging en zelfbouw tuinprieëlen van 500x400 cm, verkrijgbaar in verschillende wanddiktes (19, 28, 40 en 45 mm). U heeft de keuze uit houtsoorten zoals Scandinavisch vuren, geïmpregneerd grenenhout of onbehandeld lariks douglas hout.

Meest gestelde vragen over blokhutten

Blokhut inspiratie