Logo Gadero
service

Kies uit goedkope overkappingen van geïmpregneerd grenen of blank vuren hout. Of bekijk de luxe overkappingen met of zonder blokhutberging van Lariks Douglas hout. Wij bezorgen alle prefab houten overkappingen in heel Nederland en Vlaanderen. Wij leveren onder gunstige Thuiswinkel.org voorwaarden.

Naast deze bouwpakket overkappingen hebben wij ook los bouwhout om zelf een overkapping op maat te maken. Klik hiervoor op het tabblat Lariks of gebruik de zoekfunctie voor balkhout en staanders van eiken, vuren en geïmpregneerd grenen. 

Meest gestelde vragen over overkappingen per afmeting

Overkappingen per afmeting inspiratie

Overkappingen per afmeting bieden een scala aan mogelijkheden voor het creëren van een beschutte en gezellige buitenruimte. Of je nu een kleine, middelgrote of grote overkapping kiest, ze bieden allemaal bescherming tegen de elementen en verlengen de leefruimte van je huis. Met de juiste afmetingen en toepassingen kun je een buitenruimte creëren waar je kunt ontspannen, dineren en plezier hebben. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de beschikbare ruimte, de gewenste functionaliteit en de lokale bouwvoorschriften bij het kiezen en installeren van een overkapping.