Ervaringen

Houthandel Gadero levert al jaren tuinhout, bestrating vloeren en meer aan de Benelux via de webshop. Op deze pagina vindt u de ervaringen van onze klanten.

Actuele reviews van onze kopers zijn te vinden op de onafhankelijke website van Trustedshops. Drie weken na uw bestelling bij Gadero krijgt u een uitnodiging van Trustedshops om een review te plaatsen. We staan open voor uw feedback en horen graag meer over hoe u de service heeft ervaren.

Klik hier om een review te schrijven!

Fotowedstrijd 2021 Fotowedstrijd 2021

Jaarlijks organiseren wij de Gadero fotowedstrijd. Stuur uw mooiste foto in van uw bouwwerk van Gadero producten en maak kans op een cadeaubon ter waarde van €300,-. De afgelopen jaren hebben er al veel van onze klanten een prijs gewonnen. Bent u ook trots op uw tuin met Gadero producten? Klik hieronder om mee te doen!

Klik hier om mee te doen!

Fotowedstrijd

Familie Roos heeft ons meerdere foto’s ingestuurd van hun vlonder van Bankirai terrasplanken. De beschoeiing en trap zijn bekleed met dezelfde planken als de vlonder. Met behulp van de Gadero TV video’s zijn ze tot dit prachtige resultaat gekomen.

Fotowedstrijd

Celester heeft de gevel van zijn tuinhuis en de schutting laten bekleden met Rhombus Red Cedar. Dit is een vorm van open gevelbekleding, wat goed geventileerd wordt en hierdoor een langere levensduur heeft. Het totale plaatje zorgt voor een luxe uitstraling!

Dick heeft de kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas in zijn eigen tuin geplaatst. Voor het dak is er gebruik gemaakt van zwarte dakpanprofielplaten. Vanwege wat meer beschuttingen heeft Dick twee verticale wandmodules meebesteld. De vloer bestaat uit de tegels Estetico Verso Pit Black. De kapschuur is helemaal naar eigen stijl ingericht en het resultaat mag er zeker zijn!

Fotowedstrijd eerdere jaren Fotowedstrijd eerdere jaren

In 2021 hebben we veel inzendingen gekregen en daaruit zijn drie winnaars gekozen. De wintereditie van de fotowedstrijd 2020/2021 is gewonnen door de eigenaren van deze prachtige Bankirair vlonder. 

Fotowedstrijd - 2020 wintereditie

In 2020 hebben wij verschillende review winacties gedaan. Hieronder is de trotse winnaar van de maand juli afgebeeld. De eigenaar van deze overkapping vertelt: “wij hebben een eigenbouw overkapping met als basis een geraamte van Douglas hout. Als gevelbekleding hebben wij Ayous channelsiding toegepast. Het geheel is afgewerkt met een vlonderdek van Ipé hout.”

Fotowedstrijd - 2020 juli

Social media Social media

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor doe het zelf klustips, de houtsoort van de maand, hout trends & meer

facebook gadero Ontdek ons op Facebook voor speciale acties, houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes


blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op ons Instagramaccount


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels en meer

TikTok Ontdek ook ons TikTok account voor filmpjes over klustips en weetjes over houthandel Gadero