Logo Gadero
service

Houten schuur

Onder een houten schuur verstaan wij een gesloten tuinschuur van enig omvang. Onderstaand vindt u een uiteenlopend assortiment prefab houten schuren van Scandinavisch vuren, geïmpregneerd hout en Lariks Douglas houtbouw. Naast een bouwpakket kunt u bij houthandel Gadero ook zelf een houten schuur op maat bouwen.

We hebben daarvoor een enorme collectie doe het zelf bouwhout in Lariks Douglas, Blank vuren, Geïmpregneerd grenen en zelfs hardhout. Denk aan staanders, dakbalken, dakbeschot vellingdelen en meer. Bekijk desgewenst ook de pagina's blokhut tuinbergingen, houten carports en tuinkasten voor kleine prefab tuinschuurtjes. Of zoekt u een houten kapschuur?

Een zelfbouw houten schuur heeft doorgaans een punt dak. Zo heeft u ook extra bergruimte in de hoogte. Kies daarbij uit een standaard zadeldak of een luxe wolfskapdak. Wilt u uw dak bekleden met echte dakpannen? Dan dient u rekening te houden met extra gewicht, dus een zwaarder uitgevoerd geheel. 

Maak in uw houten schuur ruimte voor een werkbank. Of bouw een garagedeur in uw schuur voor het parkeren van uw camper of oldtimer. Ook veel klanten combineren een schuur met een open gedeelte in de vorm van een carport of overkapping. 

Meest gestelde vragen over houten schuren

Houten schuur inspiratie