Logo Gadero
inspiratieservice

Populaire terrasplanken

Gadero heeft een mega assortiment terrasplanken. Ziet u echter door de bomen het bos niet meer? Dan vindt u op deze pagina een handig overzicht van de meest verkochte planken voor uw terras. Dit zijn de meest populaire planken voor uw terras die wij voor aantrekkelijke prijzen aanbieden. Kies uit duurzame hardhoutsoorten zoals Bankirai, Garapa of Ipé. Heeft u iets minder budget, bekijk dan de vlonderplanken van keteldruk geïmpregneerd grenen, of onbehandeld Lariks Douglas. Ontdek ook de nieuwe trend, thermisch gemodificeerd hout en mis de Resysta en Megawood composiet terrasdekdelen niet. Aanbiedingen van vlonderplanken op deze webpagina leveren wij overal in Vlaanderen en Nederland onder gunstige Thuiswinkel.org servicegaranties. Raadpleeg ook onze handige vlonder rekentool.

In deze rubriek vindt u slechts onze top 25 meest verkochte planken en aanbiedingen voor terassen bouwen. Bekijk op de pagina terrasplanken alle planken in ons assortiment. Daar vindt u speciale planken zoals smalle dekdelen van 9 cm breed, planken voor onzichtbare montage met clips en de moderne scheepsdekprofielen. 

Bekijk informatie over houtsoorten in vogelvlucht:

Hardhout

  • Ipé: zeer duurzaam (klasse 1), nagenoeg geen werking, prachtige vergrijzing, populair!

  • Padouk: zeer duurzaam, staat bekend om de mooie vergrijzing

  • Bankirai: aantrekkelijke prijs/kwaliteit, duurzaam, al jaren populair

  • Mukulungu: donkere kleur, zeer duurzaam, ook voor clips montage

  • Garapa: aantrekkelijke prijs, lichte kleur, klasse 2-3

  • Thermisch gemodificeerd: Loofhoutsoorten die onder stoomdruk worden verduurzaamd tot qua duurzaamheid "hardhout". Zeer egaal van kleur, nagenoeg geen werking meer, duurzaam, ook broos en in het geval van thermisch vuren relatief zacht

  • Massaranduba: donkere kleur, duurzaam, veel werking

Zachthout (ook wel naaldhout genoemd)

Heeft u nog meer hulp nodig? Bekijk dan ook onze keuzehulp voor een vlonder, waarbij wij u in een aantal stappen helpen de beste keuze voor uw houten vlonder te maken. Lees ook onze blog over de feiten en fabels over anti-slip groeven voor meer informatie over de verschillende profielen. 

welke vlonderplank houtsoort kiezen

Terras inspiratie