Logo Gadero
service

Grondspots

Grondspots zijn de ideale verlichting voor uw terrein om zo op een onopvallende manier licht te creëren. Niet alleen verlichten grondspots uw tuinpad of uw oprit voor meer zicht en veiligheid, maar u kunt een grondspot ook gebruiken om bijzondere elementen op uw terrein te accentueren. Denk hierbij eens aan een bijzondere boom of een tuinornament die met een grondspot prachtig tot zijn recht komt.

Wilt u uw oprit of vlonder terras voorzien van verlichting? Wij hebben divers grondspots voor buiten te koop. Kies uit tuinspotjes tot speciale Led spotjes voor in terrastegels.

Waarom kiest u voor grondspots?

Een grondspot is een ideale manier om uw oprit, terras of uw tuinpad te verlichten. Daarnaast kan een grondspot ook gebruikt worden voor het accentueren van bepaalde elementen in uw tuin, zoals bijvoorbeeld een boom of een tuinornament. Een grondspot kan op bijna iedere plek in uw tuin gemonteerd worden. Ook is het leuk om grondspots te combineren met bijvoorbeeld wandlampen, om zo een leuke en gezellige sfeer in uw tuin te creeeren. Wij bieden een ruime keuze aan LED tuinverlichting en grondspots.

Grondspot: Inbouwspots of opbouwspots

Bij de keuze voor grondspots kan er gekozen worden uit inbouwspots of opbouwspots. Een inbouwspot wordt in de ondergrond gemonteerd, waarbij u een uitsparing moet maken zodat u de inbouwspot hierin kunt laten verzinken. Dit is ideaal wanneer u een warm licht wilt creëren in uw tuin en de lampen op een onopvallende manier wilt wegwerken.

Een opbouwspot wordt eenvoudig op de ondergrond gemonteerd. Vaak is een opbouwspot voorzien van een box of een plate die u eenvoudig op de harde ondergrond vastschroeft. Een groot voordeel van grondspots of bodemspots is dat ze in de grond weggewerkt kunnen worden, hierdoor kunt u uw tuin op een subtiele manier verlichten zonder dat de lampen direct in het zicht staan. Doordat de grondspots in de grond weggewerkt kunnen worden, vallen deze overdag vrijwel niet op. Inbouw- en opbouwspots kunnen ook gebruikt worden om uw oprit en carport te verlichten, zodat u nooit meer uw auto in het donker hoeft te parkeren.

Grondspots met LED verlichting

LED lampen hebben een langere levensduur dan andere soorten lampen en verbruiken daarnaast ook nog eens veel minder stroom. Daarnaast worden LED lampen niet warm en geven ze een natuurlijke lichtkleur. LED verlichting grondspots zijn verkrijgbaar in verschillende kleursoorten, van een heldere Cool White kleur tot een zachte en warme Warm White kleur. Met de verschillende LED buitenverlichting uit ons assortiment creeert u een warme gezellige sfeer in uw tuin. Met LED verlichting zal de energierekening laag uitvallen en daarnaast heeft LED een veel langere levensduur dan die van traditionele lichtbronnen.

Een lichtplan maken

Wanneer u een lichtplan voor u tuin wilt maken, is het leuk om verschillende soorten verlichting met elkaar te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een combinatie maken met grondspots, tuinspots en staande lampen voor buiten. Bij het maken van een lichtplan is het belangrijk om te bepalen wat verlicht moet worden, wat voor licht nodig is en welke armaturen gebruikt worden. Daarnaast is het erg belangrijk dat u alle buitenverlichting van hetzelfde merk neemt, zo kan alles gemakkelijk op elkaar aangesloten worden.

Grondspot kopen?

In onze webshop vindt u verschillende soorten inbouwspots, opbouwspots en andere soorten LED tuinverlichting en buitenverlichting om uw tuin mee te verlichten.