Logo Gadero
inspiratieservice

Stenen borderrand

Wilt u graag een mooie verhoging in uw tuin maken? Met deze stenen blokken creëert u bijvoorbeeld een mooie vijverrand, muur, trap of borderrand. Gadero heeft een divers aanbod stenen kantopsluitingen. Zo vindt u bij ons getrommelde stenen met afgeronde randen en muurelementen van natuursteen, die wij aanbieden in verschillende kleuren. Spreekt een strakke look u meer aan? Bekijk dan onze stenen opsluitbanden of de stapelblokken die niet getrommeld zijn, zoals de linia palissaden

 Zoekt u toch een borderrand van ander materiaal? Bekijk dan eens ons assortiment stalen borderranden of de borderranden van hout, voor een meer natuurlijke uitstraling. 

Mogelijkheden stapelblokken en opsluitbanden

Onze betonnen stapelblokken zijn vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk. U kunt stapelblokken op allerlei manieren toepassen, bijvoorbeeld bij een muurtje rond een verhoogd bloemperk. Voor een uitgebreide uitleg kunt u het stappenplan voor het maken van een verhoogde border doornemen. In ons assortiment vindt u ook betonnen opsluitbanden in verschillende kleuren. Combineer deze opsluitbanden met strakke terrasstenen voor een modern terras.

Stapelblokken steen Golden Leaf

Kijkt u eens bij ons complete assortiment aan sierbestrating om inspiratie op te doen. Bestel alle benodigdheden voor uw nieuwe tuin of terras, zoals zand, split en grind of tuinaarde, voordelig in één keer bij Gadero!

Meest gestelde vragen over stenen borderranden

Inspiratie