Logo Gadero
service

Hydroblob

Wilt u Hydroblob-drainage kopen? Wij zijn officiële dealer van het Hydroblob-systeem. Bij ons kunt u drainageartikelen van Hydroblob online kopen. Wij leveren in heel Vlaanderen binnen enkele werkdagen bij u thuis. Hydroblob is een systeem dat niet aangesloten hoeft te worden op de riool, maar toch wateroverlast voorkomt of oplost. 

Het Hydroblob-systeem bestaat uit een serie infiltratieblokken die 95 procent van hun capaciteit kunnen vullen met hemelwater. De steenwol in de blokken werkt als het ware als een spons. Met dit systeem voorkomt u dat er hemelwater op uw terras of oprit blijft staan. Het systeem zuigt het water op en zet voert het langzaamaan af naar de bodem zodat u nooit meer wateroverlast hebt. Het voordeel van dit systeem is dat het niet hoeft worden aangesloten op de riool.

In veel gemeenten is het tegenwoordig verboden om hemelwater via drainagebuizen naar de riool te begeleiden en af te voeren aangezien de riolen overbelast worden. Hydroblob is daarvoor de ideale oplossing.

 

Meest gestelde vragen over hydroblobs

Inspiratie