Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Diameter
  • Merk

Borderranden (Corten) Staal

Zoekt u duurzame borderranden met een moderne en luxe uitstraling van Corten staal of verzinkt metaal? Met borderranden van staal maakt u strakke lijnen in uw tuin, zowel nette rechthoekige vormen als vloeiend ronde vormen langs een tuinpad bijvoorbeeld. Wij bezorgen Corten Staal borderranden overal in België bij u thuis. 

Verzinkte, zwarte en Corten staal kantopsluitingen zijn zeer geschikt om langs bestrating, houtsnippers, grind en split te plaatsen. Bij ons bestelt u flexibele borderranden, die u zelf in de gewenste ronde of rechte vorm buigt. Ook vindt u stalen hoekstukken in ons assortiment. Met deze hoekstukken heeft u direct een mooie strakke hoek, zonder dat u zelf nog een borderrand hoeft te buigen. Daarnaast plaatst u deze stalen hoekstukken op elkaar tot een plantenbak: een mooie eyecatcher in uw tuin!
 
Zoekt u toch een borderrand van ander materiaal? Bekijk dan ons assortiment houten borderranden of onze borderranden van steen.

Populaire stalen kantopsluitingen

In ons assortiment vindt u verschillende stalen kantopsluitingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de cortenstalen borderrand. Deze rand is erg geliefd vanwege de mooie roestbruine kleur die het staal na een aantal weken krijgt. Daarnaast bestelt u bij ons randen van verzinkt staal en zwart gecoat staal. Zwarte coating zorgt voor een landelijke uitstraling en beschermt het staal. De kantopsluitingen van verzinkt staal zijn voorzien van een gegalvaniseerde beschermlaag. Onze stalen borderranden schuift u heel eenvoudig in elkaar en de randen die al pinnen hebben zet u bovendien direct in de grond. Stalen borderranden zijn dus gemakkelijk zelf te plaatsen en geven uw tuin direct een fraaie uitstraling!

Hoekstuk borderrand cortenstaal

Is een verzinkte, zwarte of corten stalen borderrand toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze populaire stenen en houten borderranden.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode