Logo Gadero
service

Opritbestrating

Wilt u opritbestrating kopen? Bekijk op deze pagina onze topselectie bestrating voor uw oprit. De minimale aanbevolen steendikte voor een oprit is 7 cm. Bij een lichte oprit waarop geen zware voertuigen parkeren kunt u eventueel voor 6 cm kiezen. Kies uit onze trendy opritbestrating van 8 cm dik in banenverband, waaltjes in antracietzwart, rood of bruin genuanceerd of dikformaat met facet- en vellingkantje voor de oprit van uw woning. Of ouderwetse BKK-straatstenen voor opritten voor zwaar vervoer. Bestel opritstenen gemakkelijk online en ontvang binnen 2 tot 7 werkdagen uw stenen bij u thuis. 

We verkopen niet alleen opritbestrating, we bieden ook een handig stappenplan aan voor de aanleg van een oprit. Lees onze tips voor de aanleg van een oprit. Ontdek slimme legpatronen voor opritten en voorkom verzakkingen.

Oprit aanleggen

Wij raden aan om uw oprit te leggen met stenen van minimaal 7 cm dik. Voor opritten waar geen zware voertuigen parkeren, kiezen sommige klanten soms voor waaltjes van 6 cm dik of Abbeystones in wildverband. Zorg in elk geval altijd voor een afgetrilde onderlaag en eventueel een puinlaag granulaat onder uw zandbed voor extra stevigheid.

Koop nu uw opritbestrating

Opritbestrating kopen begint bij Gadero, het adres voor stenen en tegels van Excluton en MBI. Overweeg ook split of grind voor uw oprit. Kies altijd een dikte van 8-16 mm voor opritten. Dat is de beste maat voor autobanden en goed om op te stappen. Populaire soorten zijn grauwackesplit, basaltsplit antracietzwart, grijs of geel Ardenner split en geel Yellow Sun-split.

Levering in Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. We bezorgen uw bestrating onder andere in Antwerpen, Limburg, Gent, Leuven, Brugge.

Meest gestelde vragen over opritbestrating