Logo Gadero
inspiratieservice

Red class wood planken en profielen

Wij zijn dealer van Red Class Wood, het betere alternatief voor Lariks Douglas hout. Kies uit vellingdelen, blokhutprofielen en tuinplanken van deze houtsoort. Red Class wood heeft wel de mooie kleur van Lariks Douglas hout, maar niet de nadelen van deze houtsoort (harsuittreding en schimmelvorming). Bovendien zijn Red Class wood planken milieuvriendelijk behandeld voor een lange levensduur (boven de grond een gegarandeerde levensduur van 10 jaar) en kunstmatig gedroogd. Het drogen zorgt ervoor dat het hout weinig krimpt en uitzet.

Daarbij worden Red Class wood rabatdelen en planken speciaal geselecteerd, zo weet u zeker dat u profielen weinig tot geen kans heeft van uitvallende noesten. Alle Red Class tuinplanken, vellingdelen, triple profielen en blokhutprofielen zijn glad geschaafd. Bezorging door Gadero in heel Nederland en België.

Red class wood is een nieuwe "houtsoort" met de looks van Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout (harsuittreding, schimmelvorming, werking). Zo is Red class hout vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd, dat wil zeggen de grootste uitzetting en krimp is uit het hout. Ook is het veel duurzamer dan onbehandeld Lariks Douglas hout. Boven de grond krijgt u zelfs 10 jaar garantie. Kies bij Gadero naast palen en balken ook uit diverse rabatdelen en planken van Red Class Wood.

Tevens is de prijs van Red class wood zeer aantrekkelijk, het ligt zelfs iets onder onbehandeld Lariks Douglas profielhout.

De basis van Red class hout is naaldhout, door de speciale, milieuvriendelijke behandeling zonder chemische middelen krijgt het hout extra duurzaamheid en bovendien de kleur van Lariks Douglas hout.  Deze kleur is ook nog egaler van kleur en vergrijst veel minder snel dan traditioneel Lariks Douglas tuihout.

Red class assortiment

Bij Gadero vindt u een ruim assortiment aan tuinplanken, dakbeschot, Deens rabat profielen, blokhutplanken enzovoorts in Red Class wood.

De 9 voordelen Red Class hout op een rij:

  • Tot 4x langer kleurbehoud dan lariks douglas;

  • Mits geen grondcontact duurzamer dan lariks douglas. Mits onbewerkt 10 jaar garantie op bovengronds gebruik;

  • Al het gebruikte hout is Pefc / EUTR gekeurd;

  • Ecologisch verantwoord productieproces;

  • Sterk hout, ideaal voor aanbouw veranda's, tuinschuren en overkappingen;

  • Kunstmatig gedroogd alvorens het behandeld wordt dus veel stabieler en maatvaster tijdens verwerking en gebruik;

  • Omdat het hout geschaafd wordt NA droging een zeer glad oppervlak;

  • Alleen geselecteerd hout welke veelal knoestvast is, dus geen/minimale uitval van noesten;

  • Prachtige, moderne kleur, wel behandeld voor buiten, maar niet die groene gloed.

Maak nu uw veranda, pergola of vlonder van Red Class Wood, voor de prijs hoeft u het niet te laten!