Aluminium Veranda met plat dak

Hier kunt u een aluminium aanbouw veranda met glazen dak van echt veiligheidsglas kopen. Onze aluminium overkappingen met glasdak. Wij verkopen uitsluitend Duitse degelijkheid met onze aluminium veranda's van A-merk Gardendreams. Gadero levert in heel Nederland, België en Duitsland deze terrasoverkappingen met glasdak. Kies uit een aanbouwveranda, dichte tuinkamer of luxe flatroof overkapping. Gadero is uw officiële dealer van Gardendreams veranda's en bovendien lid van Thuiswinkel Waarborg voor extra garantie en service. Alle glazen daken en wanden zijn van veiligheidsglas en worden vakkundig verpakt. 

De prijs van deze aluminium terrasoverkappingen met glazen dak liggen iets hoger dan onze  aanbouwveranda's met kunststof polycarbonaatplaten. Echt glas is simpelweg duurder dan kunststof lichtplaten. 

Bij terrasoverkapping met glasdak dient u wel rekening te houden met behoorlijk extra gewicht. Bespaar dus nooit op een degelijke fundering voor uw staanders. Zet deze water op een stoeptegel in de grond met een betonvoet in snelcement. Zorg ook dat uw wanden op betonbanden staan en niet verzakken. 

Let op, bij deze luxe overkappingen van aluminium groter dan 6 meter heeft u 2 betonpoeren met HWA pijp nodig voor de afvoer van hemelwater aan weerszijden. Voor overkappingen kleiner dan 6 meter volstaat 1 betonvoet met HWA, de overige staanders kunt u dan op een standaard poer vor aluminium palen plaatsen. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode