Logo Gadero
inspiratieservice

Aluminium Veranda met glazen dak

Hier kunt u een aluminium aanbouw veranda met glazen dak van echt veiligheidsglas kopen. Onze aluminium overkappingen met glasdak. Wij verkopen uitsluitend Duitse degelijkheid met onze aluminium veranda's van A-merk Gardendreams.

Gadero levert in heel Nederland, België en Duitsland deze terrasoverkappingen met glasdak. Kies uit een aanbouwveranda, dichte tuinkamer of luxe flatroof overkapping. Gadero is uw officiële dealer van Gardendreams veranda's en bovendien lid van Thuiswinkel Waarborg voor extra garantie en service. Alle glazen daken en wanden zijn van veiligheidsglas en worden vakkundig verpakt. 

De prijs van deze aluminium terrasoverkappingen met glazen dak liggen iets hoger dan onze  aanbouwveranda's met kunststof polycarbonaatplaten. Echt glas is simpelweg duurder dan kunststof lichtplaten. 

Bij terrasoverkapping met glasdak dient u wel rekening te houden met behoorlijk extra gewicht. Bespaar dus nooit op een degelijke fundering voor uw staanders. Zet deze water op een stoeptegel in de grond met een betonvoet in snelcement. Zorg ook dat uw wanden op betonbanden staan en niet verzakken. 

Let op, bij deze luxe overkappingen van aluminium groter dan 6 meter heeft u 2 betonpoeren met HWA pijp nodig voor de afvoer van hemelwater aan weerszijden. Voor overkappingen kleiner dan 6 meter volstaat 1 betonvoet met HWA, de overige staanders kunt u dan op een standaard poer vor aluminium palen plaatsen. 

Aluminium Veranda met glas in verschillende modellen

De aluminium overkapping met glas is in twee verschillende modellen te verkrijgen. Het eerste model heeft staanders met een afgerond profiel en een dakgoot met de zogenaamde wave blend; een charmante golvende lijn aan de voorzijde van de dakgoot. Het tweede model heeft staanders met schuine profielen en een moderne, rechte dakgoot. Deze modellen zijn ook te verkrijgen als veranda met polycarbonaat kunststof platen. Deze X-vormige kanaalplaten zijn supersterk en licht van gewicht.

Aluminium Overkapping in uw tuin!

U kunt nu zeer voordelig een overkapping voor uw tuin aanschaffen in de online shop van Gadero. Het betreft echter een gelimiteerde oplage. Voor maatwerk en alle mogelijkheden adviseren we een bezoek aan onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak. Of neem voor maatwerk via de telefoon of mail contact met ons op.

Mega showroom met aluminium veranda's in Breukelen

U wilt aluminium veranda's in het echt bezichtigen? Dat kan in onze speciale showroom in Breukelen. Hier ziet u met eigen ogen alle opties met aluminium veranda's en tuinkamers. Onze adviseurs voorzien u graag van advies. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zo weet u zeker dat een adviseur 100% voor u vrijgeboekt is.