Logo Gadero
service

Overkapping met plat dak

Wilt u komende zomer buiten genieten onder een Lariks Douglas houten overkapping, een drukgeïmpregneerde terrasoverkapping of een fraai houten prieel midden in uw tuin? Wij tonen op deze pagina een brede collectie kant en klare luxe overkappingen met plat dak. Naast terrasoverkappingen bieden wij ook combinatie overkappingen met een tuinhuis.

Bekijk onderstaand diverse moderne modellen houten overkappingen. Wij leveren houten overkappingen overal in Vlaanderen in gemiddeld 4-5 werkdagen. Bovendien bent u zeker van BeCommerce Levering- en Service garanties voor online aankopen.

Houthandel Gadero levert houten terrasoverkappingen en aanbouw veranda's met polycarbonaatplaten in heel Vlaanderen onder gunstige BeCommerce voorwaarden. Houthandel Gadero is marktleider in de Benelux in tuinhout en blokhutten.

De ideale afmeting voor een overkapping verschilt natuurlijk per tuin, maar ook per persoon. Zorg er in ieder geval voor dat uw tuinmeubelen goed overdekt zijn en dat er de ruimte is om rond de meubels te lopen. Gadero heeft zowel voor de liefhebber van klein als van groot voldoende mogelijkheden voor een overkapping met plat dak.

Tips overkapping met plat dak

Bij het kopen van een overkapping met plat dak hebben we enkele tips voor u op een rij gezet:

  • Denk aan de ruimte die uw tuinset in beslag neemt. Voor een tuinset heeft u al snel een overkapping van 4 bij 3 meter nodig.

  • Wij adviseren maximaal 3 meter te overbruggen en daarna een extra staander te plaatsen.

  • Overweeg dakleer of EPDM dakbedekking voor een langere levensduur van uw overkapping.

  • Kies voor houten vlonderplanken of terrastegels als ondervloer.

  • Bepaal welke wanden u open laat en welke u dicht maakt. U kunt gebruik maken van potdekselplankenvoor dichte wanden.

  • Bekijk goed wat het bouwpakket bevat. Soms moet u nog een fundering of extra betonpoeren bijbestellen.

Neem ook eens een kijkje op onze overkappingen met puntdak pagina. U kunt er ook voor kiezen om zelf een terrasoverkapping op maat te maken. Bestel uw balken, staanders en betonpoeren ook gemakkelijk op onze website!

Bekijk aflevering #129 van GaderoTV. Hierin plaatsen we een doe-het-zelf overkapping. Bij deze overkappingen worden alle materialen als bouwpakket geleverd. U dient deze zelf op maat te zagen. 

Meestgestelde vragen over overkappingen

Overkapping inspiratie