Logo Gadero
service

Wandverlichting

Wandlampen zijn ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer onder uw overkapping of elders in de tuin. Ook zijn wandlampen zeer geschikt voor het verlichten van paden en donkere plekken zoals bijvoorbeeld bij uw containers of de tuindeur. Een wandlamp kunt u aan alle vaste ondergronden monteren en door de vele soorten en maten kunt u precies de juiste wandlamp voor het juiste doel kiezen. Wij leveren allerelei soorten wandverlichting voor buiten. Denk aan tuinlampen voor uw schutting of wand van uw overkapping. Gadero is uw specialist in tuinverlichting.  

Waarom kiest u voor een wandlamp?

Wandlampen zijn de ideale sfeermakers voor in uw tuin. U kunt wandlampen monteren aan de gevel van uw woning of aan de schuttingen. Ook kunt u met een wandlamp de ruimte onder uw  terrasoverkapping of de buitenkant van uw tuinhuis verlichten en hier zo een warme gezellige sfeer creeren. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan wandlampen.

Soorten wandlampen

Er bestaan verschillende soorten wandlampen, zo zijn er wandlampen die een lichtstraal naar boven geven, of wandlampen die juist een lichtstraal naar beneden geven om bijvoorbeeld uw pad te belichten en een veilige looproute te garanderen. Ook zijn er wandlampen die zowel naar boven als naar beneden een lichtstraal geven, dit zorgt voor een leuk en gezellige uitstraling en is ideaal voor onder een overkapping, aan een tuinhuis of aan de gevel van uw woning. Ook zijn er de 100-230V wandlampen, deze zijn geschikt voor het aansluiten aan het netstroom.

Wandlampen combineren met andere buitenverlichting

Om een mooi geheel aan verlichting in de tuin te creeeren, kunnen wandlampen gecombineerd worden met ander soorten tuinverlichting, zoals bijvoorbeeld de grondspots of de staande lampen. De Ace serie van In-lite heeft wandlampen en staande lampen in dezelfde stijl. Wanneer u besluit om verschillende soorten buitenverlichten te combineren, is het belangrijk dat u de lampen van hetzelfde merk kiest. Zo kunt u alles eenvoudig op elkaar aansluiten.

Wandlampen met LED verlichting

LED lampen hebben een langere levensduur dan andere soorten lampen en verbruiken daarnaast ook nog eens veel minder stroom. Ook worden LED lampen niet warm en geven ze een natuurlijke lichtkleur. De LED verlichting spots zijn verkrijgbaar in verschillende kleursoorten, van een heldere Cool White kleur tot een zachte en warme Warm White kleur. Met de verschillende LED buitenverlichting uit ons assortiment creeert u een warme gezellige sfeer in uw tuin.  Met LED verlichting zal de energierekening laag uitvallen en daarnaast heeft LED een veel langere levensduur dan die van traditionele lichtbronnen.

Staande lampen kopen?

In onze webshop vindt u verschillende soorten LED buitenverlichting m uw tuin mee te verlichten.