Echte kerstboom kopen

Wilt u de geur van een echte kerstboom in huis halen voor en tijdens de kerst? En wilt genieten van het gemak van online kerstbomen kopen met thuis bezorging? Wij hebben uitsluitend A-KWALITEIT echte kerstbomen, dus mooie VOLLE bomen in diverse lengtes. Geen gedoe met kerstbomen en naalden op uw achterbank van de auto, wij bezorgen echte kerstbomen in heel Nederland en Vlaanderen bij u thuis. Bovendien leveren wij echte kerstbomen altijd in smal netje, zo kunt u uw kerstboom eenvoudig in huis brengen.

Wij bieden speciale aanbiedingen van Nordmann gezaagde kerstbomen van 250 cm tot 4 meter. En voor de prijs hoeft u het niet te laten! Let op, levering van echte kerstbomen in Vlaanderen uitsluitend op vaste dagen per postcode/regio. Wij bezorgen uw kerstboom bovendien zorgvuldig met eigen busjes. In overleg kunnen wij echte, grote kerstbomen ook eerder leveren. Op 6 december leveren wij uw kerstboom in (Vlaanderen) Belgie. Bestel voor 5 december 15.00 uur voor bezorging de dag erna.

Wilt u online goedkoop een kerstboom kopen van A-kwaliteit? Wij bezorgen kerstbomen keurig in een net , zo heeft u geen last van uitstekende takken en kunt u de boom eenvoudig optillen. Wij hebben de volgende tips voor u na het ontvangen van onze kerstboom:

Tips voor echte kerstbomen optuigen

 • Zet de kerstboom indien nodig eerst goed recht en knip dan pas het netje weg.
 • Schud de boom even goed doorelkaar zodat de takken mooi gaan hangen. Laat de takken een paar uur uithangen.
 • Zet de kerstboom op zijn plek. Bestel bij ons een kerstboombak met plastic mee of zorg zelf voor een waterdichte ondergrond zodat uw vloer niet vies wordt.
 • Begin onderaan met het monteren van uw lampjes en ga 5 / 6 keer rondom langzaam omhoog
 • Plaats nu eerst de piek
 • Hang nu de overige kerstversieringen op
 • Geef uw kerstboom om de dag water, zet de verwarming niet te hoog, zo voorkomt u te veel naaldafval
 • Informeer bij uw Gemeente voor informatie over kerstbomen opruimen na de kerst of knip uw kerstboom in stukken voor de groene container

Wist u dat wij voor bedrijven ook kerstversieringen aanbieden in huisstijl kleuren? Neem contact op voor meer info.

Kerstboom soorten te koop

Wij hebben de volgende soorten kerstbomen te koop. Hiervoor geldt bezorgen in Vlaanderen op vaste dagen per regio. Bestel spoedig, want voor elke leverdag geldt: vol=vol. Wij bezorgen zorgvuldig met onze eigen transport kerstbomen bij u thuis of op het bedrijf.

 • De populaire Nordmann spar, zeer mooie grote en naaldvaste takken, de luxe kerstboom uit. Denemarken (nu bij Gadero voor een zeer aantrekkelijke prijs in lengtes van 2,50, 3 en 4 meter!) Wij kopen uitsluitend bij de beste kerstboomkwekerijen. 
 • De traditionele fijnspar kerstboom, aantrekkelijk qua prijs en mooie, groene fijne takken
 • De zilverspar kerstboom, voor wie iets bijzonders wil, met dennengeur en soms dennenappeltjes, aanrader!
 • De servische blauwspar, prikt sterk, wel een mooie blauwe gloed.

Bovendien bezorgen wij uw echte kerstboom op vaste leverdagen per regio. U kunt zelf kiezen welke dag u het beste past. Extra handig is, dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of lichtgewicht gezaagd met of zonder Easyfix! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast, natuurlijk ook met een net eromheen.

Ontdek de slimme Easyfix standaard voor gezaagde kerstbomen zonder kluit

Steeds meer mensen kiezen voor gezaagde Deense Nordmann kerstbomen met Easyfix boorgat in de stam. Op dit kegel-vormige gat in de stam plaatst u zonder gereedschap razendsnel uw Easyfix kerstboomstandaard (keuze uit 5 populaire modellen) van hout of gepoedercoat staal. Zie handig Easyfix filmpje, u heeft geen gereedschap meer nodig voor het opzetten van uw boom. Wij kunnen onze gezaagde kerstbomen met Easyfix boorgat en kerstboomstaander leveren. Ideaal voor bedrijven en mensen met weinig tijd.

Uw kerstboom goedkoop online kopen, ook in 3 en 4 meter hoogte, begint op Gadero.be, de groothandel en webshop voor grote echte Nordmann kerstbomen te koop. Al jarenlang het adres op internet voor een geweldige kerstboom voor bedrijven, gemeentes en particulieren en ook nog eens snel bij u geleverd. Tot slot bieden wij voor winkeliersverenigingen en dergelijke een zakelijk account met korting voor grotere afnames. Alvast een fijne kerst!

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode