Logo Gadero
service

Aluminium schuttingpalen

Combineer uw composiet schermen met luxe aluminium tuinpalen of composiet vierkante palen in dezelfde kleur als uw tuinschermen. De aluminium palen hebben wij zowel in luxe aluminium kleur als gepoedercoat in antraciet beschikbaar. De vierkante composiet schuttingpalen hebben wij te koop in antraciet, lichtgrijs en bruin. Kies uit gerenommeerde merken als Elephant hout en Fesca Duowood WPC.

Voor een stevige schutting adviseren onze langere 272 cm lengte palen te gebruiken en deze met snelbeton in de grond te plaatsen. Dit vormt een steviger geheel dan bij het combineren van onze korte palen met gepunte paalhouders. Bovendien ziet een schutting zonder paalhouders er optisch mooier uit. Voor plaatsing op dakterrassen zijn de korte palen wel geschikt, combineer uw aankoop dan met vlakke paalhouders 71 x 71 mm.

Tips

  • Zet uw schutting uitsluitend vast met bijbehorend bevestigingsmateriaal. Monteer nooit te strak, zo hebben uw composiet tuinschermen nog enige ruimte voor werking tussen uw aluminium of composiet palen. 

  • Wilt u een composiet schuttingdeur ophangen aan onze palen, bestel dan een extra paal mee en zaag deze op maat als bovenligger op minimaal 220 cm hoogte voor extra stevigheid. 

  • Probeer altijd kruisverbindingen te maken voor extra stevigheid. Gaat uw schutting de hoek om, maak dan een driehoekverbinding bovenop uw schutting, zeker als daar veel wind staat en u voor onze geheel dichte schermdelen kiest.

Bestel samen met uw 68 x 68 mm aluminium palen of composiet schuttingpalen ook snelbeton mee. Er zijn nu ook aluminium gleufpalen te koop bij Gadero. Voor alle Elephant artikelen geldt 10 jaar fabrieksgarantie. Bestel nu uw composiet palen voor de beste prijs online bij Buiten Warenhuis.

Meest gestelde vragen over aluminium en composiet palen