Logo Gadero
service

Overkapping

Naast los hout kopen kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen. Kies uit houten overkappingen met plat dak of puntdak en met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux overkappingen van voordelig geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Ook voor een aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij ons aan het juiste adres. Verleng uw buitenleven met een overkapping. Bij Gadero bent u zeker van levering onder gunstige Thuiswinkel garanties. 

Overkapping

Naast los hout kopen kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen. Kies uit houten overkappingen met plat dak of puntdak en met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux overkappingen van voordelig geimpregneerd vurenhout of luxe lariks douglas hout. Ook voor een aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij ons aan het juiste adres. Verleng uw buitenleven met een overkapping. Bij Gadero bent u zeker van levering onder gunstige Thuiswinkel garanties. 

Naast deze prefab overkappingen kunt u met ons Lariks Douglas hout ook zelf een overkapping op maat bouwen.

Overkapping op maat

Wilt u toch zelf een houten overkapping samenstellen en deze op maat laten maken? Bekijk dan onze overkapping configurator.

Hamar overkappingen

Houten overkapping

Wij leveren overkappingen in verschillende houtsoorten, waaronder vuren hout, grenen hout of douglas hout maar ook van red class wood.

  • Red class wood is altijd geïmpregneerd, waardoor het langer meegaat. (duurzaamheidsklasse 2: 15-25 jaar)

  • Een overkapping gemaakt van vuren of grenen hout valt onder duurzaamheidsklasse 3, deze gaan gemiddeld 10 tot 15 jaar mee.

  • Lariks douglas hout valt ook onder de duurzaamheidsklasse 3 en gaat ook gemiddeld 10 tot 15 jaar mee.

Wij raden daarom altijd aan om uw houten overkapping goed te onderhouden door het te behandelen met een kwalitatieve tuinbeits of houtolie.

Naast een houten overkapping raden wij ook aan om ook de volgende tuinverblijven in overweging te nemen, in tegenstelling tot een overkapping hebben pergola's en tuinprielen altijd open wanden.

Verlichting Overkapping

Verlichting overkapping kopen? Bij Gadero vind je overkapping verlichting in de vorm van duurzame LED wandlampen voor buiten voor het sfeervol verlichten van buiten veranda's. Kies voor een tijdloos vormgegeven en duurzame LED wandlamp buiten die perfect te plaatsen is als verlichting voor een Douglas overkapping. Naast duurzame LED overkapping tuinverlichting en lampen op basis van 24 Volt vind je hier ook overkapping verlichting op 230 Volt.

Meestgestelde vragen over overkappingen

Overkapping inspiratie