Logo Gadero
inspiratieservice

Schutting

Houdt u van privacy in uw tuin? Bij Gadero heeft u een ruime keuze aan tuinafsluitingen in de vorm houten schuttingen en poorten. Naast kant en klare tuinschermen bieden wij tevens losse planken om zelf een schutting op maat te maken. Uiteraard leveren wij eveneens diverse vierkantpalen en poortdeuren in uiteenlopende houtsoorten. U kunt kiezen uit schuttingen in hardhout, Lariks Douglas hout of geïmpregneerd naaldhout. Schuttingen in hardhout gaan ruim 20 jaar mee.

Schutting

Houdt u van privacy in uw tuin? Bij Gadero heeft u een ruime keuze aan tuinafsluitingen in de vorm houten schuttingen en poorten. Naast kant en klare tuinschermen bieden wij tevens losse planken om zelf een schutting op maat te maken. Uiteraard leveren wij eveneens diverse vierkantpalen en poortdeuren in uiteenlopende houtsoorten. U kunt kiezen uit schuttingen in hardhout, Lariks Douglas hout of geïmpregneerd naaldhout. Schuttingen in hardhout gaan ruim 20 jaar mee. Schuttingen van onbehandeld Lariks Douglas hout ongeveer 10 jaar. Bij geïmpregneerd planken en palen hanteren we een levensduur van circa 15 jaar. Onder naaldhout vallen zowel drukgeïmpregneerd Scandinavisch grenen en rode den als onbehandeld lariks en douglas hout.

Onder het hardhout zijn bangkiraiplanken en -schermen populair, als vierkante palen voor in de grond gebruiken wij veel Azobé. Zoekt u voor uw nieuwe houten schutting een betrouwbare houthandel in België met snelle levering? Houthandel Gadero levert tuinhout in heel Vlaanderen in gemiddeld in 4 werkdagen.

Meest gestelde vragen over schuttingen

Schutting inspiratie