Logo Gadero
service

Corten staal border

Wilt u van corten staal een border maken? Deze stalen strips zijn perfect voor het maken van een afsluiting tussen uw gazon en uw border of uw terras. Let op, corten staal is niet zomaar verroest staal. Het corten staal heeft een speciale behandeling gehad, hier door wordt het blanke staal binnen 6 weken roestig van kleur. Echter blijft de kwaliteit jarenlang goed in tegenstelling tot gewoon blank staal, dat roest weg. Wij hebben voor een kantafsluiting, bloembak of maat of borderrand in uw tuin corten staal platen en hoekprofielen in 15 en 24 cm hoogte.

Wist u dat...

  • Cortenstaal ook fraai staat bij wit, zwart of grijs split of grind

  • Dat de platen ook buigzaam zijn

  • Dat u onze Corten staal platen zowel met koppelplaten als popnagels (meegeleverd) kan verbinden?

  • De roestige kleur pas na 6-8 weken in de buitenlucht ontstaat, dus niet schrikken dat de panelen in het begin de kleur van staal hebben

  • Corten staal niet te vergelijken is met blank metaal. Laatstgenoemd heeft een zeer korte levensduur buiten, corten staal heeft juist een extra lange levensduur ondanks de roestige kleur.

Borderrand cortenstaal

Inspiratie Cortenstaal

asset
Blog
Het gebruik van Cortenstaal in uw tuinWilt u een strakke tuin aanleggen met luxe plantenbakken en het grind scheiden van het gras met een mooie kantopsluiting? Of legt u liever een mooie speelse tuin aan met verschillende vormen en hoogteverschillen? Met Cortenstaal in uw tuin zijn de mogelijkheden eindeloos! De fraaie roestbruine kleur staat natuurlijk en steekt mooi af bij groen.
Gadero TV
#221 Cortenstaal Border MakenIn deze nieuwe Gadero TV #221 laat Ronny u zien hoe u een border kunt maken van cortenstaal. Cortenstaal is een flexibel product en ideaal om een border voor uw gazon, bestrating of split en grind te maken. U kunt een rechte border maken, maar ook een ronde border.
asset
Klustip
Cortenstaal kantopsluiting plaatsenEen cortenstaal kantopsluiting is helemaal in. Dergelijke roest kleurige borderranden zijn duurzaam, fraai van kleur en zowel recht als flexibel (rond) te plaatsen. Op deze pagina geven we handige tips voor het plaatsen van kantopsluitingen van corsten staal. Let op, als u cortenstaal borderranden koopt zijn deze donkergrijs van kleur, na circa 6 weken in de buitenlucht krijgen deze pas die unieke roestkleur. Pas op, Cortenstaal is heel iets anders dan gewoon staal! Gewoon staal zal binnen enkele jaren vergaan, Cortenstaal heeft door de speciale behandeling wel een zeer lange levensduur.
asset
Blog
7 Tips voor het inrichten van uw nieuwe borderEen tuin vol met prachtige planten en geurende bloemen, dat wilt u toch ook? Ziet u er tegenop omdat het u ingewikkeld lijkt? Wij helpen u op weg. Er bestaan veel verschillende soorten tuinplanten waaruit u kunt kiezen, maar welke planten zijn geschikt voor uw border? In deze blog leest u 7 tips over het aanleggen en verzorgen van uw nieuwe border. Wij leggen u stap voor stap uit hoe u het beste kunt beginnen. Lees snel verder.