Logo Gadero
service

Vlonder clips (onzichtbare montage)

Bij houthandel Gadero nemen we nooit enig risico als het aankomt op de kwaliteit van onze rvs-terrasschroeven. Zulke vijzen voor uw terras moeten sterk zijn om de werking van het hout op te vangen. Op een houten terras komt behoorlijk wat kracht te staan door houtwerking ten gevolge van vocht en temperatuurverschillen. Wij kiezen altijd voor Wovar-terrasschroeven type RVS 410. Die oxideren niet en zijn vooral supersterk.

De meest verkochte maat in rvs-terrasschroeven is 5 x 50 mm. Deze terrasschroef is geschikt voor terrasplanken van 18, 19, 20, 21, 25 en 28 mm dik. Voor extra dikke terrasplanken zoals brugdekdelen leveren wij ook schroeven van 5 x 60 en 5 x 70 mm. Die kunt u ook gebruiken als u een terras bouwt met steigerplanken van 30 mm dik. Alle terrasschroeven zijn van het A-merk Wovar. Van topkwaliteit dus, met zelfborende kop, snijpunt en deeldraad zodat de terrasplanken mooi vlak getrokken worden.

Combineer uw aankoop van roestvrijstalen schroeven voor uw vlonder met houten terrasplanken. Wij zijn marktleider in terrasplanken van hardhout, lariks / douglas en geïmpregneerd hout. Bestel ook 45x70 mm onderbalken en 6x6x100 cm piketpalen. 

Vlonderbouw accessoires inspiratie