Logo Gadero
service

Tuinschermen hout

U wilt een houten schutting van kant en klare schermen plaatsen? Gadero levert kant en klare tuinschermen uit eigen voorraad. Onze tuinschermen hebben gewoonlijk de afmetingen 180x180 cm. Deze tuinonderdelen zijn te koop in bankirai hardhout, geïmpregneerd Scandinavische rode den, grenen en vuren, alsmede in lariks (lorkenhout) en douglas (oregon).

Tuinschermen hout

U wilt een houten schutting van kant en klare schermen plaatsen? Gadero levert kant en klare tuinschermen uit eigen voorraad. Onze tuinschermen hebben gewoonlijk de afmetingen 180x180 cm. Deze tuinonderdelen zijn te koop in bankirai hardhout, geïmpregneerd Scandinavische rode den, grenen en vuren, alsmede in lariks (lorkenhout) en douglas (oregon). Tuinschermen zijn bij ons zowel met rechte als gebogen ramen te koop. Topkwaliteit tuinschermen, open trellis, vierkante tuinpalen en andere producten levert Gadero gemiddeld binnen 4 werkdagen bij u thuis in heel Vlaanderen. Wij leveren schermen, tuinhout en bevestigingsmaterialen bovendien onder gunstige BeCommerce Servicegaranties. 

Wij leveren in heel Vlaams België uiteenlopende tuinschermen met verschillende lameldiktes en aantal planken. Op deze pagina vindt u alles terug, van luxe bangkirai tuinschermen tot goedkope drukgeïmpregneerde schermonderdelen. Wij hebben schermen met verticale, horizontale en diagonale lamellen. Samen met uw schermen kunt u ook fraaie poortdeuren, vierkantpalen en verbindingshoekjes bestellen.

Ontdek ook het gemak van online tuinschermen kopen bij uw nummer 1 houthandel van België. Gadero levert gemiddeld in 4 werkdagen tuinhout bij u thuis.

Inspiratie Tuinschermen

asset
Klustip
Schutting van beton en hout plaatsenDeze klustip staat in het teken van een betonpalen schutting plaatsen. In onderstaande aflevering aflevering legt Henk Jan haarfijn uit hoe u zo'n schutting plaatst. Deze schutting is niet alleen erg trendy, maar biedt u met zijn 2 meter hoogte ook veel privacy. Het leuke aan een betonpalen schutting is dat u hem naar eigen wens kan invullen. In deze aflevering is er gebruikt gemaakt van geïmpregneerde tuinschermen, maar u kunt ook Lariks Douglas of hardhouten tuinschermen gebruiken. Ook heeft u volop keuze in de betonpalen en -platen. Benodigdheden: Uitzettouw Waterpas Schep Rubberen hamer Stootijzer Slijptol (optioneel) Boormachine
asset
Blog
Wat is het verschil tussen een 19 en 21 planks tuinscherm?U gaat een nieuwe schutting plaatsen en heeft uw oog laten vallen op een tuinscherm. U vindt privacy in de tuin belangrijk en wilt liever niet dat voorbijgangers door het tuinscherm heen kunnen kijken. Zo komt u er tijdens uw zoektocht achter dat het aantal lamellen, dus het aantal planken, van een tuinscherm daarbij van belang is.
asset
Klustip
Schutting met tuinschermenNaast een schutting van planken kunt u ook een tuinafscheiding maken van kant en klare tuinschermen (meestal van het formaat 180x180cm). Op deze pagina geven we tips hoe u snel en professioneel een tuinschermen schutting kunt plaatsen. Daarnaast leest u de voor- en nadelen van tuinschermen.
Gadero TV
#50 Trellis schermen plaatsenIn alweer aflevering 50 van Gadero TV laten we de 3 soorten trellis schermen, ook wel draadschermen en gaaspanelen genoemd zien. Ook ziet u hoe u deze trellis schermen van hout of verzinkt staal monteert in uw tuin.

Veelgestelde vragen over tuinschermen