Logo Gadero
service

Tuinhuis

Wij leveren onder veilige Thuiswinkel Servicegaranties houten tuinhuisjes van bekende merken als Karibu en Tuindeco. Kies uit trendy tuinhuisjes met overkapping tot blokhutten die bedoeld zijn als berging voor in de tuin. Naast goedkope vuren houten tuinhuisjes leveren we ook luxe prefab Lariks Douglas blokhutten. Wij bezorgen op elke plaats in Nederland en Vlaanderen bij u voor de deur. 

Naast onze prefab tuinhuisjes kunt u van ons geïmpregneerd hout of Lariks Douglas bouwhout ook een blokhut op maat bouwen. Tevens leveren wij allerlei soorten dakbedekking en betonpoeren voor funderingen voor maatwerk tuinhuizen. 

Ontdek het gemak van een blokhut kopen online. Kies uit meer dan 400 tuinhuizen met overkapping of goedkope bergruimtes voor uw tuinspullen van bekende merken zoals Karibu en Tuindeco. 

Meest gestelde vragen over tuinhuizen

Inspiratie tuinhuis

Gadero TV
#165 Tuinhuis met overkapping bouwen - Karibu blokhutIn aflevering 165 monteert Ronny het houten tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping van Karibu. Dit tuinhuis heeft een wanddikte van 19 mm en is 453 cm breed, 217 cm diep en 218 cm hoog. Door zijn unieke ontwerp is dit het perfecte tuinhuisje voor in een hoek van een tuin. De deuren, kozijnen en lijsten hebben de kleur ivoorwit. In combinatie met de terragrijze kleur van het tuinhuis, heeft het een prachtige uitstraling.
asset
Klustip
Blokhut makenRaadpleeg onze handige tips voor het zelf opbouwen of maken van een houten blokhut of tuinhuisje. Naast een bouwmaterialenlijst geven we graag advies over benodigde gereedschappen en bevestgingsmiddelen. Benodigdheden: Rolmaat Rubberen hamer Cirkelzaag Accuboor Metaalboortje Aanslagklos Touw Vlinderboor Decoupeerzaag
asset
Klustip
Houten fundering makenWilt u voor het plaatsen van uw tuinhuisje, blokhut en/of terras een houten fundering maken van palen en liggers? Let op: in dit voorbeeld wordt gebruik gemaakt van 60 cm (normaal 50 cm) tussen de grondpalen. U hebt dan wel terrasplanken van 28 mm dik nodig.
asset
Blog
Wanneer heeft u een vergunning voor een blokhut of tuinhuis nodig?Wees gerust, voor de meeste blokhutten en tuinhuizen heeft u geen vergunning nodig! De regelgeving is hiervoor de afgelopen jaren wat versoepeld, waardoor een vergunning nog zelden nodig is. Heeft u een blokhut op het oog en twijfelt u of u een vergunning nodig heeft? Lees dan snel verder! In de onderstaande blog leggen wij uit onder welke omstandigheden u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van uw tuinhuis.