Logo Gadero
service

Gleufpalen Stapel Schutting

Met onze 'zelfbouw rabat schutting' kunt u zelf dichte schuttingwanden maken van rabatdelen. Binnen dit zelfbouw systeem kiest u uit lariks douglas stapelplanken, goedkope geïmpregneerde dubbelzijdige rabatdelen of luxe bankirai hardhouten horizontale rabatplanken. Met de tussen-, hoek- en eind- gleufpalen en afdeklat maakt u in een mum van tijd een gesloten tuinwand die aan beide kanten hetzelfde is.

Deze doe-het-zelf stapel schermen zijn nu bij ons eveneens in composiet te koop voor de beste prijs. Ontdek ook de trend van houten gleufpalen met blokhutprofielenvoor een dichte schutting met beide kanten hetzelfde aanzicht.

Naast zelfbouw stapel schuttingen maken van geïmpregneerd hout, lariks douglas en hardhout, heeft Gadero nu ook zelfbouw schermen van composiet. 

Let bij het kopen van deze doe het zelf bouw tuinschermen op de volgende zaken:

  • Eindpaal: geschikt voor delen waar de schutting eindigt bij een muur of bij een poortdeur;

  • Hoekpaal: geschikt voor hoeken waar de schutting de hoek om gaat;

  • Tussenpaal: voorzien van twee gleuven aan de zijkanten voor tussenin. Deze gleufpalen zijn eventueel ook als eindpaal te gebruiken. Plaats planken nooit te strak tussen de palen;

  • Plaats de eerste plank desgewenst op een betonbandje, of laat deze enkele centimeters boven uw border zweven voor een langere levensduur;

  • Kies voor composiet voor minder onderhoud en trendy kleuren grijs, wit en bruin;

  • Kies uit duurzaam hardhout, modern en onderhoudsvrij composiet of voor de lage prijs van geïmpregneerd hout;

  • Ook fraai is om de lariks douglas stapelplanken en/of gleufpalen zwart te beitsen met onze Maxrelease antraciet.

Bij schuttingen van houten gleufpalen is ons advies, nooit te strak monteren, uiterst waterpas werken en de stapelplanken + afdeklat nooit vastschroeven.

Meer inspiratie schuttingen