Logo Gadero
service

Enkele carport

Een enkele carport is perfect als u maar één auto heeft die beschut moet staan of als u nu eenmaal niet zoveel ruimte op uw oprit heeft. Bij Gadero vindt u enkele carports van hout en aluminium. Een houten carport heeft een meer natuurlijke en warme look. Een aluminium carport ziet er heel strak uit en heeft een lange levensduur. Welke u kiest ligt geheel aan uw smaak en ook aan uw budget. Een aluminium carport is nu eenmaal duurder, maar gaat ook langer mee. Bij Gadero vindt u verschillende carport die u zowel aan uw huis als vrijstaand kunt opbouwen.

Enkele carport

In ons assortiment enkele carports vindt u zowel houten als aluminium carports. Het verschil tussen de twee zit hem vooral in de levensduur en uitstraling. Aluminium gaat, bij goede montage en onderhoud, een mensenleven lang mee. Hoewel een houten carport ook lang kan blijven staan, zal hij dit toch niet halen. Dit is dan ook terug te zien in de prijs van een aluminium carport. Bovendien heeft een enkele carport van aluminium een moderne uitstraling, terwijl hout er juist warm en natuurlijk uitziet. Ook heeft u nog de keuze tussen bijvoorbeeld een zadeldak, een rond dak of een plat dak. Er is dus altijd een carport te vinden die bij uw wensen past!

Bovendien zijn onze enkele carports niet alleen geschikt voor auto’s, maar kunt u ze ook gebruiken om bijvoorbeeld een motor, boot, aanhanger, caravan of zelfs een camper onder te stallen. 

Zoekt u meer een multifunctionele overkapping? Kijk dan ook bij onze houten overkapping en aluminium veranda’s.

Aluminium carport antraciet grijs

Meest gestelde vragen over enkele carports

Enkele carport inspiratie