Logo Gadero
service

Onderhoudsmiddelen

Uw bestrating ziet er mooi uit als het goed is gelegd en eventueel is afgetrild. Maar dat is niet het enige. Om uw tuinbestrating, opritbestrating en tegels blijvend mooi te houden is er onderhoud nodig. 

Om schaduwrijke plekken kan er groene aanslag ontstaan door bijvoorbeeld regen. Na een zomer buiten te hebben genoten van uw terras kan het voorkomen dat er vlekken zijn ontstaan in uw terras. Het kan ook zijn dat u de kleur van uw tuinbestrating wilt opfrissen door middel van een impregneermiddel.

Met de FIXS onderhoudsmiddelen maakt u uw terras, tuinbestrating en opritbestrating schoon!

Op schaduwrijke plekken kan er groene aanslag ontstaan door bijvoorbeeld regen. Na een zomer buiten te hebben genoten van uw terras wilt u niet dat er allemaal vlekken ontstaan op uw tegels of klinkers. Met ons uitgebreide assortiment onderhoudsmiddelen voor bestrating kunt u veelvoorkomende problemen als vlekken voorkomen. Het kan ook zijn dat u de kleur van uw tuinbestrating wilt opfrissen door middel van een impregneermiddel.

Met de FIXS onderhoudsmiddelen of de reinigingsmiddelen van WS maakt u uw terras, tuinbestrating en opritbestrating zeer eenvoudig schoon!