Logo Gadero
service

Veranda

Onder een aanbouw veranda verstaan wij een overkapping die u bevestigt aan de gevel van uw woning. Meestal is dit de achtergevel van uw huis. Met een aanbouw veranda verlengt u uw woning naar buiten. U zit droog en heeft minder last van wind. Wij hebben aanbouw veranda's van lariks douglas hout en aluminium terrasoverkappingen. Kies uit een houten aanbouw veranda met plat dak of schuin dak van doorschijnende polycarbonaatplaten. Wij leveren houten aanbouw veranda's overal in Vlaanderen in gemiddeld 4-5 werkdagen. Bovendien bent u zeker van BeCommerce Levering- en Service garanties voor online aankopen.

Wij leveren houten aanbouw veranda's overal in Vlaanderen in gemiddeld 4-5 werkdagen. Bovendien bent u zeker van BeCommerce Levering- en Service garanties voor online aankopen.

Wilt u een aanbouwveranda op maat bouwen? Kijk dan onder ons Lariks Douglas hout en stel zelf uw maatwerk houtpakket samen. Uw muuraanbouw bestelt u compleet bij houthandel Gadero. De marktleider in terrasoverkappingen en tuinhout van de Benelux. 

Houten veranda's

Een veranda aan huis bouwen hoeft helemaal niet prijzig te zijn. In ons assortiment vind je voor elk budget een veranda.

Hout is gemakkelijk te bewerken en daardoor heel eenvoudig zelf samen te stellen naar je eigen wensen. Wij leveren veranda's in de houtsoorten, zoals Douglas hout of geïmpregneerd hout. Bekijk ons Douglas hout en stel zelf je eigen veranda samen. Daarnaast leveren wij ook nog los polycarbonaat platen of houten dakbeschot. Zo kun je makkelijk je veranda samenstellen. Wanneer je een stijlvolle veranda in de tuin wilt neem dan Lariks hout in overweging. Dit type hout zorgt voor een robuuste uitstraling van je houten terrasoverkapping.

Aanbouw veranda bouwen van Douglas hout 

Wil je een houten veranda aan je huis monteren van met polycarbonaat platen als dak? Bekijk dan ook de bovenstaande video met handige doe het zelf tips voor het bouwen van een veranda en het plaatsen van dergelijke kanaalplaten als dak. Zo weet je hoe je zelf een houten veranda kunt bouwen.

Bestel naast je overkapping aan huis ook de betonpoeren mee!

Bekijk ook de onderstaande blogs over aluminium veranda's

Veranda inspiratie