Logo Gadero
service

Veranda

Onder een aanbouw veranda verstaan wij een overkapping die u bevestigt aan de gevel van uw woning. Meestal is dit de achtergevel van uw huis. Met een aanbouw veranda verlengt u uw woning naar buiten. U zit droog en heeft minder last van wind. Wij hebben aanbouw veranda's van lariks douglas hout en aluminium terrasoverkappingen. Kies uit een houten aanbouw veranda met plat dak of schuin dak van doorschijnende polycarbonaatplaten. Wij leveren houten aanbouw veranda's overal in Vlaanderen in gemiddeld 4-5 werkdagen. Bovendien bent u zeker van BeCommerce Levering- en Service garanties voor online aankopen.

Wij leveren houten aanbouw veranda's overal in Vlaanderen in gemiddeld 4-5 werkdagen. Bovendien bent u zeker van BeCommerce Levering- en Service garanties voor online aankopen.

Wilt u een aanbouwveranda op maat bouwen? Kijk dan onder ons Lariks Douglas hout en stel zelf uw maatwerk houtpakket samen. Uw muuraanbouw bestelt u compleet bij houthandel Gadero. De marktleider in terrasoverkappingen en tuinhout van de Benelux. 

Inspiratie veranda

asset
Klustip
Veranda MakenEen veranda zorgt voor een vakantiegevoel in uw eigen achtertuin. Wilt u zelf een houten verandaterras maken of een kant-en-klare veranda-overkapping in elkaar timmeren? Lees dan hier ons stappenplan om zelf veranda's te bouwen. U kunt uiteraard al uw verandahout en bevestigingsmateriaal bestellen in onze webshop. Ook staan wij u graag bij met advies en het berekenen van de hoeveelheid materiaal die u nodig hebt. Benodigdheden: Huishoudtrap Waterpas Accuboormachine Spade Grondboor Draadtang Handzaag Uitzet touw met potlood Lijmtang Paalhamer Werkhandschoenen Rolmaat
asset
Klustip
Aanbouwveranda makenWie wil nu niet langer en vaker genieten van het buitenleven? Maak van uw achtertuin een verlengstuk van uw woning met een aanbouwveranda direct aan uw gevel. De montage van een dergelijke luifel is tegenwoordig helemaal niet ingewikkeld. Met onderstaande tips bouwt u in een dag een aanbouwoverkapping. Benodigdheden: Accuboormachine Klopboormachine Cirkelzaag Hoekijzers Schroeven en pluggen Waterpas
asset
Blog
Wat kiest u: polycarbonaat platen helder of opaal?Een overkapping aan uw huis geeft u meer mogelijkheden om buiten te zitten, ook als het slecht weer is. Bij het plaatsen van uw veranda heeft u de keuze uit verschillende dakbedekkingen. Een dicht dak zorgt ervoor dat er minder licht in uw woonkamer komt en dat wilt u natuurlijk vermijden. Daarom kiezen veel van onze klanten voor een dak van polycarbonaat platen. Deze platen zijn sterker dan glas, relatief makkelijk te monteren en licht van gewicht. Er zijn twee varianten: helder of opaal melkwit. Beide hebben hun voor- en nadelen.
Gadero TV
#209 Aluminium Flat RoofIn aflevering #209 van Gadero TV laat Henk Jan u verschillende Aluminium Flat Roof Veranda's zien met glasplaten. Op ons showroom terrein in Meppen zijn er verschillende aluminium veranda's te zien. De aluminium overkappingen zijn beschikbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. U kunt deze veranda plaatsen met of zonder glazen schuifpui.