Logo Gadero
service

Van frans schapenhek van kastanjehout tot geplastificeerd Betafence tuindraad en rondhout palen om zelf een afscheiding te maken, hier vindt u een uitgebreid gamma aan artikelen. Bekijk tevens ons aan weidepoorten, van Lariks Douglas plattelandshekken tot luxe hardhouten toeganspoorten. 

Wij bieden een groot assortiment houten tuinhekken inclusief vierkante of ronde palen voor tuinen en erfomheiningen. Eigen voorraad, beste prijzen en snelle levering van tuinhekken begint hier. Wij leveren overal in Vlaanderen. 

Hardhouten tuinhekken

Hardhouten tuinhekjes hebben doorgaans een langere levensduur dan houten hekken gemaakt van grenen of vuren hout (naaldhout). Daarom is hardhout een van de beste houtsoorten voor het maken van een tuinhek. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een hardhouten tuinhek of schutting:

  • Hardhouten hekken zijn redelijk betaalbaar in vergelijking met andere soorten hekwerkmaterialen zoals aluminium of kunststof.

  • Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en vereist een hardhouten hek niet veel onderhoud.

Composiet tuinhekken

Composiet tuinhekken zijn een andere optie. Composiet is gemaakt van kunststof samen met geperste houtvezels. Deze tuinhekken lijken op echt hout en zijn er in verschillende soorten en maten. Het grote voordeel van een composiet tuinhek is de levensduur, deze tuinhekjes zijn erg stevig en weerbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in barre klimaten. Bekijk onze composiet tuinhekken!

Meest gestelde vragen over tuinhekken

Tuinhekken inspiratie