Logo Gadero
service

Van frans schapenhek van kastanjehout tot geplastificeerd Betafence tuindraad en rondhout palen om zelf een afscheiding te maken, hier vindt u een uitgebreid gamma aan artikelen. Bekijk tevens ons aan weidepoorten, van Lariks Douglas plattelandshekken tot luxe hardhouten toeganspoorten. 

Wij bieden een groot assortiment houten tuinhekken inclusief vierkante of ronde palen voor tuinen en erfomheiningen. Eigen voorraad, beste prijzen en snelle levering van tuinhekken begint hier. Wij leveren overal in Vlaanderen. 

Meest gestelde vragen over tuinhekken

Inspiratie tuinhekken

asset
Klustip
Tuinhekje plaatsenOnze houten tuinhekjes zijn hier te koop in de maten 60 cm en 80 cm hoog. Ze zijn 180 cm lang (zie categorie tuinhekken en rolborders). Ook zijn er handige deurhekken (loophekken) te krijgen. Deze zijn 90 cm breed. Zo maak je in mum van tijd een kindveilige omheining rond uw tuin. Alle hekken zijn onder hoge druk Geïmpregneerd of van hardhout. Hierdoor gaan ze jarenlang mee en blijven ze stevig hun taak uitoefenen. Naast de tuinhekjes hebben wij ook luxe tuinhekken van hardhout in de hoogtes 70, 90 en 110 cm. Benodigdheden: Grondboor Paalhamer Accuuboor Spade Waterpas
Gadero TV
#103 Luxe tuinhekken van hardhout monterenIn aflevering #103 van Gadero TV ziet u hoe Henk Jan een zeer luxe tuinhek monteert. In deze Gadero TV wordt een kwalitatief tuinhek gemonteerd van massief en geschaafd hardhout. Dit robuuste hardhouten hek is verkrijgbaar in 70 cm en 90 cm hoogte en is maar liefst 4,8 cm dik. 
Gadero TV
#55 Doe-het-zelf tuinhek makenZelf een tuinhek maken, het kan makkelijk met het het doe-het-zelf pakket van Gadero. In aflevering 55 van Gadero TV laten we u zien hoe u een eigen hardhouten tuinhek maakt.
Gadero TV
#115 Kastanjehouten hek met poort plaatsenIn aflevering #115 van Gadero TV ziet u hoe Ronny een hek en poort van kastanjehout monteert. Ronny gebruikt hiervoor een kastanjehouten deurhek, tuinhek Engels kastanjehout op rol en een gepunte kastanjepaal. Wanneer u een lage 'open' schutting in uw tuin wilt, is een tuinhek van kastanjehout de ideale oplossing. Dit tuinhek van kastanjehout van Gadero is op rol verkrijgbaar in de lengte van 460 cm. Het kastanjehek is verkrijgbaar in de hoogtes 90 cm, 105 cm, 120 cm en 180 cm. Dit tuinhek heeft een latafstand van 5 cm en 3 ijzerdraden met uitzondering van de 90 cm hoogte, deze heeft 2 ijzerdraden.