Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Merk

Bouwfolies

Bent u op zoek naar bouwfolie? Bij Gadero vindt u bouwfolie voor verschillende doeleinden. Zo hebben we hoogwaardig bouwfolie voor gesloten daken en wanden in ons assortiment, maar ook simpel transparant folie om materiaal mee af te dekken. Transparant bouwfolie is in te delen in 2 categorieën: T100 en T200. Deze termen zeggen iets over de dikte van het materiaal. Naast verschillende diktes hebben we bouwfolie in verschillende lengtes op voorraad. Kies voor professioneel bouwfolie van 200 tot wel 600 cm breed. Gebruik ons UV-werende folie voor het maken van een open gevel of ons andere hoogwaardige bouwfolie voor een wand van Zweeds Rabat. Al ons bouwfolie van A-merk Wovar bezorgen we snel in heel Nederland en Vlaanderen.

 

Bouwfolie en damp-open dak en wandfolie 

Bij Gadero vindt u 2 verschillende soorten bouwfolie: Transparant bouwfolie en dampopen dak- en wandfolie. De eerste wordt veel gebruikt in de bouw om materiaal te beschermen tegen stof of regen. Ook wordt dit folie veel gebruikt als u gaat schilderen en wilt voorkomen dat uw meubels vies worden of wanneer u uw auto voor langere tijd ergens opslaat en u de lak mooi wil houden. Transparant bouwfolie is materiaal wat vervelende schades tijdens het klussen voorkomt, dus dit is niet iets waar u op wilt bezuinigen.

damp open bouwfolie

Damp-open dak en wandfolie gebruikt u om de binnenmuur te beschermen bij dichte wanden of daken. Dit folie voorkomt dat er vocht in de muur kan trekken, zo heeft u geen last van schimmel of andere vochtproblemen. Deze folie bestaat uit drie lagen: een top- en onderlaag, met daartussen High Breathable Film (HBF). Dit materiaal zorgt ervoor laat geen water door, maar zorgt er wel voor dat condensvorming kan verdampen. Voor het meeste verwerkingsgemak raden wij de zelfklevende variant van deze folie aan.

Gaat u zelf aan de slag? Bekijk dan naast ons bouwfolie ook ons plaatmateriaal en Lariks Douglas hout of Vuren planken en balken om uw zelfbouwproject te voltooien. 
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode