Logo Gadero
service

Rondhout

Wilt u uw grondstuk omheinen met palen of een boom ondersteunen met een boompaal? Wij hebben diverse soorten en maten rondhouten palen te koop. Kies uit gepelde en gefreesde ronde palen in diktematen van 60 cm en lengtes tot 6 meter! Naast geïmpregneerde ronde palen bieden we ook onbehandelde houten palen in kastanjehout aan. Naast weidepalen kunt u bij online houthandel Gadero ook tuindraad en meer tuinhout accessoires bestellen.

Houthandel Gadero levert ronde palen voor uw tuin of weide in heel Vlaanderen van Brugge tot Spa. Wij zijn lid van BeCommerce, zo bent u beschermt voor een juiste levering en service. 

Bestel kastanje houten palen, ronde Robinia tuinpalen of rechte gefreesde rondhout palen bij houtimport Gadero. Wij zijn de grootste houthandel van de Benelux met snelle levering in heel Vlaanderen. 

Rondhout palen

Robinia en Kastanje rondhout

Wilt u een zeer duurzame paal met een grillige vorm? Bekijk dan ons assortiment Robinia houten ronde palen. Ook kastanjepalen hebben een iets grillige vorm en zijn zeer duurzaam. Dergelijke kastanjehouten palen en rolhekken staan heel landelijk in uw tuin als erfafscheiding.

Gefreesde palen zijn recht

De grenenhouten gefreesde palen zijn ideaal voor het plaatsen van een wand van palen. Deze zijn immers mooi recht. Bijvoorbeeld in een ronde vorm om uw terras, om zo extra beschutting te krijgen. Ook geschikt als boompaal en voor schommels of ronde pergola bouwen. Combineer desgewenst met halfronde regels, deze zijn aan 1 zijde rond en aan 1 zijde vlak. Voor plaatsing in de grond raden wij de keteldruk geïmpregneerde rondhoutpalen aan. Ook geldt, hoe dikker de paal, hoe langer de levensduur.