Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Boordstenen antraciet zwart en grijs kopen

terrastegels leggen tipsBoordstenen ofwel betonbanden of opsluitbanden zijn bedoeld om uw bestrating op te sluiten, zodat ze op haar plaats blijft liggen, niet aan de zijkanten verzakt en de stabiliteit gewaarborgd blijft. Wij adviseren om de bovenkant van de boordsteen 2 cm lager te plaatsen dan de bovenkant van de bestrating. Ook kunt u met boordstenen eenvoudig uw inkompad, zandbak of terras afsluiten.

Afhankelijk van de situatie kunt u opteren voor verschillende boordstenen. Wanneer u bestrating rondom een terras of (tuin)pad maakt, raden wij een betonband aan van 5 x 15, 6 x 15 of 6 x 20 cm. Voor het grotere werk, zoals een oprit/ inkompad of een parkeerplaats, adviseren wij om een zwaardere boordsteen, bijvoorbeeld de maat 8 x 20, 10 x 20 of 10 x 35 cm te gebruiken.

Pas op, de boordstenen van beton in de maat 5 x 15 cm kunnen snel breken. Wij adviseren om stoepbanden van minimaal 6 x 15 cm of opsluitbanden van 6 x 20 cm te gebruiken. Die zijn geschikt voor lichte inkompaden, terrassen en tuinpaden. Kies uit verschillende kleuren zoals grijs en antraciet zwart. Naast betonnen boordstenen vindt u bij Gadero ook boordstenen van natuursteen. Deze geven uw afsluiting een zeer luxe uitstraling.

Maakt u een terrasoverkapping of kapschuur? Bestel naast boordstenen van 6 x 20 mm of 8 x 20 mm dik voor onder uw lariks-douglaswanden ook betonvoeten voor onder uw vierkante staanders.

Betonbanden kopen? Bestel alles van 6 x 20 x 100 cm antraciet zwart tot extra dikke opsluitbanden van 10 cm in grijs beton. Ontdek ook betontegels van 50 x 50 en 60 x 60 cm, trendy waaltjes en opritbestrating. We hebben ook een ruime collectie traptreden, U- en L-elementen.

Grind of split bestellen

Naast betonbanden kunt u bij steenhandel Gadero ook split en grind bestellen voor opritten of borders. Voor het verhogen van borders leveren wij tot slot ook muurblokken van beton, Hydroblob-drainage en terraswatergoten snel bij u thuis.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode