Logo Gadero
service

Keramische tegels 60x60 cm voor buiten

Bent u op zoek naar Keramische tegels voor buiten in de maat 60x60 cm? Bij Sierbestrating specialist Gadero kiest u uit een zeer ruim assortiment terrastegels van keramiek. Keramische tegels 60x60 cm koopt u bij ons in verschillende dikten en kleuren. Keramische terrastegels worden gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze zeker de meest duurzame tegels op de markt zijn. Keramiek is krasvast, kleurvast, slijtvast en er kan geen vocht en vuil in trekken. Hierdoor kiest u voor duurzaamheid en een onderhoudsarm terras. De maat 60x60 cm zorgt voor een optisch groter oppervlak dan wanneer u voor stenen of kleinere tegels kiest. 

Bestel nu topkwaliteit keramische terrastegels van de A-merken Excluton, MBI, Tuinvisie of Gardenlux en haal uw droomterras naar de tuin. Bestel direct opsluitbanden, zand, drainage materiaal en voegmortel mee en ga direct aan de slag!

Is de maat 60x60 cm niet wat u zoek? Kijk dan een naar onze keramische tegels voor buiten in de maten  80x80 cm, 30x60 cm, 45x90 cm of 60x120 cm. U vindt hier ook keramische terrastegels met een houtlook

Keramische terrastegel leggen

Keramische terrastegels van 4 cm dik zijn net als iedere andere betontegel te leggen in een zandbed. Zorg voor een stabiele ondergrond bestaande uit 15 cm puin met daarop 10 cm ophoogzand ofwel straatzand. Vervolgens legt u de tegels er eenvoudig in. Sluit het terras goed op met opsluitbanden en dicht het terras met een waterdoorlatende voegmortel. Wanneer u voor een waterdicht voegmortel kiest is het belangrijk dat het water van het terras af kan lopen richting een watergoot.

In tegenstelling tot 4cm dikke keramische terrastegels zijn 2 cm dikke keramische tuintegels wat minder eenvoudig te leggen. In onderstaand filmpje legt Henk Jan uit hoe dit in zijn werk gaat.

Meest gestelde vragen over keramische tegels

Keramische tegel inspiratie