Nu 10% korting op alle Interflex blokhutten Klik hier voor meer info

Tuindeco blokhutten 58 mm

Bekijk onze Tuindeco blokhutten met een wanddikte van 58 mm. Deze blokhutten zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een professionele en duurzame blokhut. U kiest met een wanddikte van 58 mm voor flink wat meer stevigheid dan onze standaard 28 of 44 mm dikke blokhutten. Blokhutten met een wanddikte van 58 mm hebben een dubbele tong en groef. 

U bent met deze blokhutten altijd zeker van Scandinavisch vuren hout. Kies voor een voordelige blokhut met enkel een bergruimte of voor een luxere blokhut met een overkapping en/of luifel. U heeft de keuze tussen blokhutten met een plat dak en met een punt dak. Wij leveren 58 mm blokhutten bovenal in heel Nederland en Vlaanderen. Daarbij bent u zeker van gunstige Thuiswinkel Servicegaranties. 

LET OP! Met ingang van 10/06 is het niet meer mogelijk om blokhutten van Tuindeco te bestellen. Deze zijn per direct uitverkocht. Het is niet mogelijk om deze nu bij ons te reserveren. Het is wél mogelijk om uw e-mailadres achter te laten bij de gewenste blokhut. U krijgt een e-mail wanneer deze weer op voorraad is.

Mocht dit nou niet het product zijn wat u zocht, kijk dan eens bij onze overkappingen en blokhutten.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode