Vlonderplank Massief Composiet Fun-Deck Cedar Creme wit 2.3 x 13.8 cm voor clips

Productnummer: FW40190-23-138   |   Met speciale beschermlaag   |   2-zijdig te monteren   |   Sterk WPC composiet   |  

Aangepaste levertijd Ca. 10 werkdagen

Vanaf € 63,45 per stuk
Delen via WhatsApp
Vlonderplank Massief Composiet Fun-Deck Creme Wit 2.3 x 13.8 cm
400 cm x 13.8 cm x 2.3 cm € 63,45 per stuk
Ruim op voorraad

Voor- en nadelen van Vlonderplank Massief Composiet Fun-Deck Cedar Creme wit 2.3 x 13.8 cm voor clips

  • Stevige en stabiele WPC composiet terrasplanken
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Met 5 jaar fabrieksgarantie
  • Met speciale beschermlaag tegen vlekken en verkleuring
  • Zwaarder dan holkamer composiet
  • Veel sneller zichtbaar, vaker even vegen

Vlonderplank Massief Composiet Fun-Deck Cedar Creme wit 2.3 x 13.8 cm voor clips

Een echt bijzondere vlonder maakt u met deze Cedar Fun-Deck composiet vlonderplanken. Door de lichte kleur zijn deze 23 x 138 mm terrasplanken een echte eyecatcher in uw tuin. Ook staan deze crème witte vlonderplanken mooi als vlonder bij een zwembad of in een moderne tuin. Het voordeel van lichte composiet vlonderplanken is dat ze niet snel warm worden in de zon, handig als u een terras op het zuiden heeft. De speciale beschermlaag zorgt ervoor dat deze cedar vlonderplanken hun kleur niet verliezen in de volle zon. Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat deze lichte vlonderplanken snel vies worden. Vet en vuil veegt u er eenvoudig af met een doekje. Zo zorgt zelfs rode wijn niet voor permanente vlekken.

Lichte composiet vlonderplanken 

Deze massief composiet vlonderplanken zijn 2.3 cm dik en 13.8 cm breed. In tegenstelling tot holkamer composiet bestaat massief composiet uit één geheel. Hierdoor zijn de planken zwaarder dan composiet met een holle binnenkant, maar ook veel steviger. Deze planken kunnen dan ook wel tegen een stootje. Deze Fun-Deck vlonderplanken hebben aan beide zijden een geborsteld oppervlakte, wat ze een realistische houtlook geeft. Deze crème witte composiet planken zijn 2-zijdig te gebruiken. Bepaal zelf of u de vlakke of de houtnerf zijde bovenop legt. De bijbehorende clips maken het monteren een stuk eenvoudiger. Zo houdt u al standaard de benodigde 5 mm tussenruimte aan en heeft u geen zichtbare schroefgaten in uw terras. 

Beschermd tegen verkleuring

Deze composiet vlonderplanken vergrijzen niet zoals dat bij hout wel het geval is. Fun-Deck vlonderplanken zijn uitgerust met een speciale beschermlaag: Ultrashield. Deze extra laag heeft veel voordelen. Zo kan vocht en vuil niet in de planken trekken. Dit maakt ze zeer stabiel en ook makkelijk schoon te maken. Gemorst eten laat geen blijvende vlekken achter, dit veegt u gewoon met een doekje weg. Bij een lichte vlonderplank is dat wel zo handig. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over splinters of scherpe randen, hier heeft u bij composiet vlonderplanken namelijk geen last van. Hierdoor zijn deze planken heel geschikt voor een terras bij uw zwembad.

Fun-Deck monteren

Voordat u uw terras met deze Fun-Deck vlonderplanken gaat leggen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Deze WPC composiet planken zijn stabieler dan veel soortgelijke producten, maar kunnen nog steeds wat werken. Daarom is 5 mm tussenruimte echt een must. Houd daarnaast een balkafstand van max 40 cm hart tot hart aan. Hiermee zorgt u dat de planken voldoende ondersteuning hebben en niet gaan doorbuigen. Als u de planken gaat doorleggen aan de kopse kant gebruikt u dubbele onderbalken en dubbele clips. Monteer dus nooit 2 planken op 1 clip. Felixwood geeft 5 jaar fabrieksgarantie op deze composiet vlonderplanken. 

Bevestiging clips Fun-deck

Gebruik voor de bevestiging van de composiet terrasplanken de felixwood clipset en voor de eerste en laatste plank de cobra startclips. In de felixwood clipset zitten kunststof plankclips en RVS fixeringsclips. De fixeringsclips zorgen voor een rustig beeld, ook bij de kopse naden. Deze clips worden als volgt verdeeld (gebruik altijd 1 clip per kruising met de onderbalk). 

  • Terras met één lengte plank, zonder kopse naden: plaats de fixeringsclips in het midden van de plank, op alle andere plaatsen bevestigen met kunststof clips.
  • Terras bestaande uit één kopse naad, 2 lengtes planken achter elkaar; Plaats de fixeringsclips aan de kopse naad van beide planken, op alle andere plaatsen gebruikt u de kunststof clips. 
  • Terras bestaand uit 3 lengtes planken achter elkaar, dus 2 kopse naden; Bij de middelste plank komt de fixeringsclip in het midden. Bij de buitenste planken worden de fixeringsclips bij beide kopse naden geplaatst. Op alle andere plaatsen bevestigen met kunststof clips. (let op; middelste plank mag max. 4m lang zijn.)

Zorg ervoor dat ingesloten planken (terras met meerdere kopse naden) voldoende tussenruimte houden, ook composiet zal werken en kan enkele mm krimpen en uitzetten. Gebruik altijd 1 clip per kruising per onderbalk.

Gadero heeft deze 2.3 x 13.8 cm massief composiet Fun-Deck vlonderplanken Cedar in de lengtematen 300, 400 en 500 cm in het assortiment. Bekijk het gehele Fun-Deck assortiment voor een alternatief op deze vlonderplanken. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw Fun Deck composiet vlonderplank creme wit 23 x 138 mm profiel Vlonderplank Massief Composiet Fun-Deck Cedar Creme wit 2.3 x 13.8 cm voor clips   |   Met speciale beschermlaag   |   2-zijdig te monteren   |   Sterk WPC composiet   |  
Vanaf € 63,45 per stuk incl. btw

Laatst bekeken door u