Logo Gadero
inspiratieservice

Rubberen Tegeldrager Dakterras / Balkon 30 stuks

Productnummer
VZ9048
rubberen_tegeldrager_dakterras_balkon_30_stuks
rubberen_tegeldragers
ligger_composiet_gdero_antraciet_3x5x220cm_0
terrasdragers_gadero
photo_2020_04_05_22_35_14_2
Per pak

12,95

incl. BTW

222 stuks op voorraad
48 uur
Details
Lengte
10 cm
Breedte
10 cm
Materiaalsoort
Rubber
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Ideaal voor balkon of dakterras

  • Bescherming van uw dak

  • Van gerecycled materiaal

  • Verlengt levensduur van uw vlonder onderbalken

Specificaties

Materiaalsoort
Rubber
Materiaal
Rubber
Kleur
Zwart
Lengte
10 cm
Breedte
10 cm
Dikte
1 cm
Te bezichtigen in
Groningen

Rubberen Tegeldrager Dakterras / Balkon 30 stuks

Wilt u een vlonder op uw dakterras of balkon leggen, dan zorgen deze rubberen tegeldragers voor beschermen van uw dak of balkonvloer. Per 30 stuks (afmeting circa 10 bij 10 cm) worden deze rubberen tegeldragers verpakt. Deze beschermrubbers zijn 10 mm dik.

Montage tips

Ideaal om de houten terrastegels 50 x 50 en 100 x 100 cm of onze lichtere vlonderplanken te monteren op een dakterras. Leg deze rubberen dragers altijd onder uw onderbalken om de 30 cm, begin en eindig altijd met een dergelijke rubberen balkdrager. Deze rubberen tegeldragers zijn 10 mm dik, het brengt uw vlonder dus 1 cm omhoog. Voor grotere hoogteverschillen opvangen, bestel onze kunststof terrasdragers van 2.5 tot 16 cm hoogte.

De tegeldragers brengt u in dat geval onder de dwarsbalk (tussen uw betonvloer en de dwarsbalk) aan. Het regenwater kan dan eenvoudig onder te tegels en/of de dwarsbalk weg lopen. Voor de levensduur van uw tuinhout is het belangrijk dat het regenwater weg kan. De tegeldragers van 1 cm dik zitten hier dan tussen. Plaats de verbindingshoekjes om de 30 cm en op de hoeken.

Deze zogenaamde funderingstegels zorgen voor demping en bescherming van uw dak. De balken drukken dan niet vol in uw dakleer.

Maak uw order compleet

Bestel houten onderbalken voor uw terras. Kies uit hardhout en naaldhout in lengtes van 2 tot 6 meter! Tot slot leveren wij meer dan 100 soorten vlonderplanken. Van glad geschaafd tot geprofileerd en van extra breed tot smal. Hardlopers zijn onze Bankirai, Ipé, Garapa, Grenen en Lariks/Douglas houten terrasplanken. Tevens voor WPC composiet terrasplanken kunt u bij ons terecht. Wij bezorgen alles voor uw vlonder in heel Nederland en Vlaanderen.

Dakterras maken met Cumaru planken en rubberen tegels