Logo Gadero
service

UITLOPEND Terrastegel Noviton Mount Blanca 60 x 60 x 4 cm - Meest verkocht

Productnummer
EX2000625
GAAT UIT ASSORTIMENT, GEOPROARTE IS HET ALTERNATIEF !
terrastegel_noviton_blanca_60x60x4_cm
2000625
noviton_mount_blanca_60x60x4_excluton
excluton_noviton_mount_blanca_60x60x4
Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Beige
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

UITLOPEND Terrastegel Noviton Mount Blanca 60 x 60 x 4 cm - Meest verkocht

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige GeoProArte serie het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

De mooie Noviton Blanca terrastegel is verkrijgbaar in de maat 60 x 60 x 4 cm. De betontegel van het merk Excluton zorgt, vanwege het grote formaat, voor een optisch groter terras. De Noviton Blanca is ook zeer geschikt als looppad in uw tuin. Deze 60 x 60 x 4 cm tegels zijn dankzij het relatief lichte gewicht ook geschikt voor een dakterras of daktuin. Deze betontegels zijn kleurondersteunend, vuilwerend, vorstbestendig en moswerend. Kortom; een uitstekende tegel die alle seizoenen van het jaar aan kan!

10 jaar garantie

Fabrikant Excluton staat samen met ons zo sterk achter deze tegels dat wij 10 jaar garantie aanbieden op deze mooie betontegels. Dit komt mede dankzij de hoogwaardige UV coating die op de tegels is aangebracht. Deze speciale coating zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht in uw tegels trekt. Hierdoor zijn uw terrastegels erg onderhoudsvriendelijk. Naast de speciale coating is deze tegel kleurondersteunend geproduceerd waardoor de terrastegels hun kleur vasthouden.

Hoe leg ik deze tegels aan?

Het aanleggen van deze tegels is erg eenvoudig. U dient op een aantal zaken te letten om de garantie op de tegels te behouden. Allereerst moet u voor een goede ondergrond zorgen zodat de tegels niet verzakken en het water toch weg kan lopen. Deze ondergrond moet bestaan uit een zandbed van minimaal 15 cm dik bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand. Handig is om na het aftrillen van dit zandbed nog een cm zand aan te brengen die u niet aan trilt. Zo kunt u eventuele hoogteverschillen na het leggen nog opvangen middels een rubberen hamer. Het aanleggen van uw terrastegels dient u altijd onder afschot te doen. Dit houdt in dat u uw terras of looppad 1 cm per strekkende meter laat aflopen. Hierdoor kan het hemelwater weglopen naar bijvoorbeeld uw watergoten.

Na het aanleggen van de Noviton Blanca is het ontzettend belangrijk om uw terras of looppad af te werken met opsluitbanden. Hierdoor voorkomt u vervelende naden of kieren tussen uw aangelegde terras of looppad. De opsluitbanden sluiten uw betontegels op waardoor ze geen kant op kunnen. Leg deze betonbanden 1 of 2 cm lager dan uw bestrating, zodat het water eenvoudig van de tegels af kan lopen. Nu uw bestrating aangelegd is, hoeft u uw voegen alleen nog maar te vullen met zilverzand of een voegmiddel.

Wilt u meer weten over het aanleggen van uw terras? Wij raden u aan om onze handige klustips door te lezen.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.