Hydroblob D34 lijnafwatering 120 x 15 x 20 cm hemelwateropslag

Productnummer: HB900436 Hydroblob lijnafwatering zonder leidingwerk

€ 42,45 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Hydroblob D34 lijnafwatering 120 x 15 x 20 cm hemelwateropslag

  • 100 % milieuvriendelijk
  • Geen leidingwerk nodig
  • Direct klaar voor gebruik
  • Hemelwateropslag met levenslange werking

Hydroblob D34 lijnafwatering 120 x 15 x 20 cm hemelwateropslag

Dit is een populaire oplossing voor hemelwateropslag zonder gedoe met leidingen. Deze Hydroblob D34 lijnafwatering is dé ecologisch verantwoorde oplossing voor het bufferen en draineren van overtollig regenwater. Het systeem kan worden toegepast rondom verhardingen zoals bij woningen, bedrijven, garages, opritten, afritten en terrassen. Regenwater wordt over de volledige roosterlengte snel opgenomen en dankzij de infiltratieblokken gebufferd en geïnfiltreerd in de bodem. De plaatsing is zeer eenvoudig en aansluiting op het riool is overbodig. Zo voorkomt u wateroverlast op terras of bij op- en afritten en wordt regenwater direct geïnfiltreerd in de bodem. Hydroblob drainage hemelwateropvang producten kopen kan bij uw dealer Gadero tegen lage prijzen en het wordt binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Met of zonder rooster

Deze Hydroblob infiltratieblokken zijn 120 x 15 x 20  cm en kunnen zowel met als zonder rooster worden verwerkt. Het systeem bestaat in zijn totaliteit uit slanke infiltratieblokken omhuld met een membraan van filterdoek, bijpassende metalen roosters en beugels. Onder het rooster zit een zwart filter om instromend vuil tegen te houden. De blokken worden in aansluiting op de verharding ca. 20 cm onder het maaiveld ingegraven. Gebruikt u Hydroblok niet onder uw terras of oprit? Dan kunt u deze Hydroblob regenwateropvang boxen zonder rooster te verwerken, u kunt deze dan opvullen met grind of met graszoden.

Het infiltratieblok is 120 x 15 x 20 cm en is gemaakt van 100 % steenwol met membraam van filterdoek. Dit blok kan 34 liter water absorberen wat neer komt op 94% van het volume van de put. Dit water wordt vervolgens geleidelijk afgestaan aan de grond. In totaal hebben de infiltratieblokken een draagkracht van 2000 kg per m2.

Kijk voor het plaatsen en het gebruik van deze Hydroblob infiltratieblokken naar dit filpmje.

Grondsoort tips

Hydroblob per m2


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hydroblob 120x15x20 cm Hydroblob D34 lijnafwatering 120 x 15 x 20 cm hemelwateropslag Hydroblob lijnafwatering zonder leidingwerk Op voorraad
€ 42,45 per stuk incl. btw