Logo Gadero
inspiratieservice

Hydroblob D34 lijnafwatering 120 x 15 x 20 cm hemelwateropslag

Productnummer
HB900436
Hydroblob lijnafwatering zonder leidingwerk
hydroblob_120x15x20_cm
Per stuk

45,45

incl. BTW

6 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
120 cm
Breedte
15 cm
Hoogte
20 cm
Materiaalsoort
Steenwol
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • 100 % milieuvriendelijk

  • Geen leidingwerk nodig

  • Direct klaar voor gebruik

  • Hemelwateropslag met levenslange werking

Specificaties

Gewicht
2,7 kg
Materiaalsoort
Steenwol
Materiaal
Steenwol
Kleur
Geen kleur
Breedte
15 cm
Diepte
120 cm
Hoogte
20 cm
Te bezichtigen in
Breukelen

Hydroblob D34 lijnafwatering 120 x 15 x 20 cm hemelwateropslag

Dit is een populaire oplossing voor hemelwateropslag zonder gedoe met leidingen. Deze Hydroblob D34 lijnafwatering is dé ecologisch verantwoorde oplossing voor het bufferen en draineren van overtollig regenwater. Het systeem kan worden toegepast rondom verhardingen zoals bij woningen, bedrijven, garages, opritten, afritten en terrassen. Regenwater wordt over de volledige roosterlengte snel opgenomen en dankzij de infiltratieblokken gebufferd en geïnfiltreerd in de bodem. De plaatsing is zeer eenvoudig en aansluiting op het riool is overbodig. Zo voorkomt u wateroverlast op terras of bij op- en afritten en wordt regenwater direct geïnfiltreerd in de bodem. Hydroblob drainage hemelwateropvang producten kopen kan bij uw dealer Gadero tegen lage prijzen en het wordt binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Met of zonder rooster

Deze Hydroblob infiltratieblokken zijn 120 x 15 x 20 cm en kunnen zowel met als zonder rooster worden verwerkt. Het systeem bestaat in zijn totaliteit uit slanke infiltratieblokken omhuld met een membraan van filterdoek, bijpassende metalen roosters en beugels. Onder het rooster zit een zwart filter om instromend vuil tegen te houden. De blokken worden in aansluiting op de verharding ca. 20 cm onder het maaiveld ingegraven. Gebruikt u Hydroblok niet onder uw terras of oprit? Dan kunt u deze Hydroblob regenwateropvang boxen zonder rooster te verwerken, u kunt deze dan opvullen met grind of met graszoden.

Het infiltratieblok is 120 x 15 x 20 cm en is gemaakt van 100 % steenwol met membraam van filterdoek. Dit blok kan 34 liter water absorberen wat neer komt op 94% van het volume van de put. Dit water wordt vervolgens geleidelijk afgestaan aan de grond. In totaal hebben de infiltratieblokken een draagkracht van 2000 kg per m2.

Kijk voor het plaatsen en het gebruik van deze Hydroblob infiltratieblokken naar dit filpmje.

Grondsoort tips

Hydroblob per m2