Logo Gadero
service

Boombank

Een houten boombank geeft sfeer in uw tuin en bovendien kunt u lekker in de schaduw zitten. Onze boombanken hebben we te koop in luxe hardhout, onbehandeld naaldhout en drukgeimpregneerd hout te koop. De hardhouten boombanken zijn onderhoudsvrij en hebben een levensduur van circa 20 jaar. Wij leveren houten boombanken gemiddeld in 4 werkdagen bij u thuis. Het maakt niet uit waar u woont in Vlaanderen, we leveren van Antwerpen tot Spa uw houten boombank. 

Wij hebben altijd eenvoudige boombank bouwpakketten met schroeven en tekening. Kies uit 6-kantige boombanken of luxe ronde banken voor rondom uw boom. 

Boombank van teakhout

Een boombank uit teakhout is zeer hoogwaardig en behoort tot een van de waardevolste houtsoorten. Het hout is erg robuust, heeft een lange levensduur en door de beschermde olie die het bevat, goed bestand tegen weersinvloeden. Het is zeer geschikt voor buiten. Het grote voordeel is dat teakhout bijzonder resistent is tegen externe invloeden zoals schimmels en insecten. Na een tijdje vormt zich een grijze of zilveren gloed. Deze grijze tint is bij veel mensen erg populair. Bij regelmatig onderhoud zoals oliën blijft de oorspronkelijke kleur bewaard. Kortom, een boombank van teak is van zeer hoge kwaliteit, weerbestendig en heeft ideale eigenschappen voor gebruik in de tuin.

Wat zijn de voordelen van een boombank?

Boombanken hebben veel voordelen. Ze verbruiken weinig ruimte en er is zitplek voor veel mensen. Er is een ruime keuze aan vormen en soorten hout. Bij Gadero vindt u zeker de bank die past bij uw tuin en vooral bij uw boom.

Bestrating rondom uw boombank

Plaats uw houten boombank op een terras van houten vlonderplanken of abbeystones stenen in groot of wildverband. Of kies voor een de al eeuwenlang populaire waaltjes in zwart, rood of brons.

Wie naast een boombank een luxe terras wil, bekijk eens onze keramische terrastegels. Keramiek tegels voor buiten zijn kleurvast, kleurrijk, keihard en werkelijk waanzinnig mooi.

Houten meubels inspiratie