Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm - Populair - Gratis Levering!

Productnummer: EX70300 U koopt een set van 4 stuks, let op dit wordt niet los verkocht

€ 134,95 Per doos (4 stuks) incl. btw

Ontvang 15% korting met de code DROOG15

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm - Populair - Gratis Levering!

  • Zeer luxe en strak af te werken goten
  • Geen verzendkosten !
  • Ideale regengoot voor elk terras
  • Worden per 4 stuks verkocht

Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm - Populair - Gratis Levering!

Deze Ultra drain watergoot set van Excluton bestaat uit 4 goten inclusief aluminium roosters. De watergoot ultra van 100 cm lengte, 6 cm breedte en 10 cm hoogte is een luxe kunststof hemelwater afvoergoot voor in de tuin. De afvoergoot kan gebruikt worden om uw terras, zwembad of oprit watervrij te houden. Door de smalle uitvoering van 6 cm is het een mooie goot met een luxe uitstraling. 

Luxe watergoten

De Ultra drain serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt. Deze zijn allemaal te verkrijgen bij Gadero, de nummer 1 in sierbestrating. Ook kunt u deze watergoot set verbinden met PVC buizen naar uw sloot of koppelen aan drainagebuis.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis verzending!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. Vergeet niet om verbindingstukken, eindstukken of iets dergelijks bij uw regengoot te bestellen. U vindt deze producten bij de verwante producten. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton voor de beste prijs. Bestel meteen goedkope betontegels tot luxe keramische tegels of waaltjes stenen en zand meteen mee.
 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Beste, Is de aluminium rooster bestand tegen zwembadwater (chloorfractie in het warer). Bedankt voor spoedig antwoord. Ik zou deze week willen bestellen. Mvgr Lorenzo

Ja daar zijn deze bestand tegen. Het percentage chloor in zwembadwater is dusdanig laag dat deze aluminium roosters hier prima tegen kunnen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain watergoot 4 stuks Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm - Populair - Gratis Levering! U koopt een set van 4 stuks, let op dit wordt niet los verkocht Op voorraad
€ 134,95 Per doos (4 stuks) incl. btw