Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm

Productnummer: EX70207-150-150-600 Extra Large, robuuste muurelementen

€ 3,45 per stuk
Van 42 stuks 5% korting

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm

  • Ook in 40 en 120 cm lengte
  • Zeer stevig, 15x15 cm dikte
  • Luxe antraciet zwart kleur
  • Combineer nu met onze hoekstukken in L vorm
  • Vrij zwaar voor een éénmans klus, gebruik hiervoor 12x12cm blokken
  • Verkleurd sneller dan Excellence blok

Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm

Verhoogde borders zijn de trend van de laatste jaren. Wist u dat u met deze betonnen rechthoekige stapel blokken uw tuin extra diepte geeft? Tevens kunt u uw beplanting mooi over de muurelementen laten groeien. Met deze robuuste betonnen palissaden blokken maakt u eenvoudig een verhoogde border in uw tuin. Deze stapelbokken, ook wel Linia palissaden genoemd, zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 15 cm diepte, 15 cm hoogte en 60 cm lengte.

Linia stapelstenen

De 15x15x60 cm betonnen blokken ofwel stapelstenen in de kleur antraciet zwart, zijn niet getrommeld en geven uw tuin een strakke uitstraling. De elementen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een muur, vijverrand, trap of een border. Combineer deze 15x15x60 cm muurblokken voor tuinborders met 15x15x40 cm en 15x15x120 cm blokken. Zo voorkomt u dat u moet slijpen! Ook is er een hoek element verkrijgbaar in de maat 60 x 30 x 15 cm. Dit is een L vormig element die voorkomt dat er geen lange naad op de hoeken loopt en dus voor een stevige border zorgt. 

De 15x15x60 cm Linia betonnen muurelementen zijn vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Tips voor montage

Deze moderne beton muurblokken passen in elke tuin. Voor een stevig geheel adviseren we deze stenen stapelblokken voor uw tuin op een zandbed te plaatsen. Meng cement door uw zand voor een extra stevige fundering. Plaats het eerst betonnen blok half boven en half onder de grond. Zo krijgt u een stevige basis. Stapel vervolgens de volgende 15x15 cm dikte muurelementen hier op. Laat de naden steeds halfsteens verspringen. Gebruik onze tegellijm voor het vastlijmen van de muurelementen. Zo voorkomt u dat de blokken verschuiven en dit is veiliger voor kinderen.

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

welk type vrachtwagen word gebruikt bij thuislevering

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid. Tot aan circa 60 blokken kan het via een koerier en een palletkar. bij meerdere blokken zal het worden geleverd met een 16 lange vrachtwagen met grijparm.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Linia StrakStapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm Extra Large, robuuste muurelementen Ruim op voorraad
€ 3,45 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt