Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm - Populair

Productnummer: EX70207-150-150-600 A-kwaliteit muurelementen voor verhoogde border

€ 5,25 € 3,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm - Populair

  • Ook in XXL formaat, 120 cm lengte
  • Zeer stevig, 15x15 cm dikte
  • Luxe antraciet zwart kleur
  • 15x15x30 cm en 15x15x45 cm leverbaar om hoeken te maken
  • Vrij zwaar voor een éénmans klus, gebruik hiervoor 12x12cm blokken
  • Geen L hoekstukken meer leverbaar

Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm - Populair

Verhoogde borders zijn de trend van de laatste jaren. Deze 15x15x60 cm Linia stapelblokken van Excluton behoren tot onze meest verkochte muurelementen. De relatief grote maat 15x15x60 cm is ideaal voor het maken van redelijk grote borders en andere tuinverhogingen.

Wist u dat u met deze betonnen rechthoekige stapelblokken uw tuin extra diepte geeft? Tevens kunt u uw beplanting mooi over de muurelementen laten groeien. Met deze robuuste betonnen linia palissaden blokken maakt u eenvoudig een verhoogde border, tuinmuur, plantenbak of vijverrand in uw tuin. Deze stapelbokken van het merk Excluton, ook wel Linia palissaden genoemd, zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 15 cm diepte, 15 cm hoogte en 60 cm lengte. Ons gehele assortiment stapelblokken met strakke randen vindt u hier. Vergeet niet om steenlijm mee te bestellen zodat u de blokken aan elkaar kunt verlijmen voor extra stevigheid. 

Linia stapelstenen

De 15x15x60 cm betonnen blokken ofwel stapelstenen in de kleur antraciet zwart, zijn niet getrommeld en geven uw tuin een strakke uitstraling. De elementen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een muur, vijverrand, trap of een border. Combineer deze 15x15x60 cm muurblokken voor tuinborders met 15x15x40 cm en 15x15x120 cm blokken. Zo voorkomt u dat u moet slijpen! Ook is er een hoek element verkrijgbaar in de maat 60 x 30 x 15 cm. Dit is een L vormig element die voorkomt dat er geen lange naad op de hoeken loopt en dus voor een stevige border zorgt. 

De 15x15x60 cm Linia betonnen muurelementen zijn vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Creëer strakke hoeken

Creëer strakke hoeken met de nieuwe stapelblokken die zijn ontwikkeld als alternatief voor de hoekstukken die tegenwoordig niet meer worden geproduceerd. Door de antraciet zwarte stapelblokken 15x15x30cm en 15x15x45cm tegen elkaar aan te plaatsen in een hoek komt u goed uit met uw bloembak of verhoogde border en hoeft u dus niet te slijpen.

Tips voor montage

Deze moderne beton muurblokken passen in elke tuin. Voor een stevig geheel adviseren we deze stenen stapelblokken voor uw tuin op een opsluitband (op zijn kant) of in cement te plaatsen voor een extra stevige fundering. Plaats het eerst betonnen blok half boven en half onder de grond. Zo krijgt u een stevige basis. Stapel vervolgens de volgende 15x15 cm dikte muurelementen hier op. Laat de naden steeds halfsteens verspringen. Gebruik onze steenlijm voor het vastlijmen van de muurelementen. Zo voorkomt u dat de blokken verschuiven en dit is veiliger voor kinderen. Lees ons stappenplan voor muurelementen door en ga goed voorbereid aan de slag.

De bovenstaande video gaat over het maken van een verhoogde border en geeft een perfect inzicht van het plaatsen van stapelblokken.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

welk type vrachtwagen word gebruikt bij thuislevering

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid. Tot aan circa 60 blokken kan het via een koerier en een palletkar. bij meerdere blokken zal het worden geleverd met een 16 lange vrachtwagen met grijparm.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblokken Tuin Linia Strak Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm - Populair A-kwaliteit muurelementen voor verhoogde border Op voorraad
€ 5,25 € 3,95 Per stuk incl. btw