Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Gadero Zwart Gecoat - 700 x 350 cm - Blanke Wanden

Productnummer: LDS21012-7B   |   Fijnbezaagd Douglas   |   Grotendeels Voorgezaagd   |   Inclusief Zwart Gecoate Steellookraam

€ 14.201,25 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Dakbedekking plat dak
Daktrimset Buitenverblijf
Buitenverblijf Totaalpakket
Samenstelling Sluiten
 • € 14.201,25 Standaardproduct Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Gadero Zwart Gecoat - 700 x 350 cm - Blanke Wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Gadero Zwart Gecoat - 700 x 350 cm - Blanke Wanden

 • Extra Dikke Douglas fijnbezaagde staanders en ringbalken 20 x 20 cm
 • Luxe Pen-en-gatverbinding basis constructie
 • Basis Constructie Zwart Gecoat RAL 9011 + Verticale Douglas Wanden (Sponningplank)
 • Dubbele Douglas Deur inclusief half glas & roedes

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Gadero Zwart Gecoat - 700 x 350 cm - Blanke Wanden

Luxe overkapping met tuinhuis van ca. 7 x 3,5 meter kopen van fijnbezaagd Lariks Douglas die net wat anders is dan standaard? Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 van Gadero beschikt over een basisconstructie van ca. 700 x 350 cm die modern zwart is gecoat (RAL 9011). Deze luxe buitenverblijf valt op door zijn uniek ontwerp met een zwarte gecoate basis contructie van extra robuuste 20x20 cm fijnbezaagde Douglas staanders en ringbalken. De zwarte gecoate dikke staanders en ringbalken worden door middel van een pen-gat met elkaar worden verbonden, waardoor een strak design ontstaat. Met deze Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Zwarte Gecoat met Blanke Wanden is een echte eyecather voor in uw tuin. 

De trendy verticale blanke wanden van de basis tuinhuis van ca. 3 x 3,5 meter en de achterwand van de overkapping van ca. 3 meter breed zijn van Lariks Douglas sponningplanken. In de rechter zijwand van de overkapping bevindt zich een modern zwarte gecoat steellookroom. In de overkapping, die geheel is afgesloten, ziet u dus niet alleen beschut u heeft tevens een prachtig uizicht over uw tuin. De dubbele Douglas deur met half glas en roedes, aan de voorkant van het tuinhuisje van deze Buitenverblijf Douglas Luxe type 7 met blanke wanden, biedt ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, gereedschap of fiesten. 

Deze luxe Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 van Gadero is de perfecte keuze voor een unieke overkapping en blokhut combinatie. De zwarte basisconstructie met blanke douglas wanden zorgen voor een uniek en modern karakter.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 van Gadero bestaat uit een zwart geocate (RAL 9011) basis model overkapping van ca. 700 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 340 cm, de breedte bedraagd ca. 698 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels voorbewerkte en fijnbezaagde massieve 20 x 20 cm Douglas staanders en ringbalken, Douglas fijnbezaagde gordingen en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels pen-en-gatverbinding. 

De basiscontructie van deze fijnbezaagde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Fijnbezaagd Douglas
 • Fijnbezaagde staanders (200x200 ) massief
 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (200x200 mm)
 • Douglas fijnbezaagde gordingen (70x200 mm)
 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Gadero - Blanke Wanden

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Zwart Gecoat van Gadero met Blanke Wanden wordt naast een basis model van ca. 7 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal blank wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit Lariks Douglas sponningplanken voor de wanden van het tuinhuisje en de achterwand van de overkapping. De moderne verticale wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage.

Let op! Voor het monteren van de verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van  sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank). De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet wandpakket, regelpakket en dubbele Douglas deur. Voor de verticale wand aan de voorzijde van de basis berging geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele Douglas deur. U dient zelf de dubbele deur in de wand te monteren. Het moderne Steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 700 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, Roller + handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 6 stuks staanders van de basis constructie te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van verticale wanden van deze Buitenverblijf Luxe Type 7 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden. 

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Basis Constructie Zwart Gecoat RAL 9011 Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Gadero Zwart Gecoat Blanke Wanden Buitenverblijf Douglas Luxe Type 7 Gadero Zwart Gecoat - 700 x 350 cm - Blanke Wanden   |   Fijnbezaagd Douglas   |   Grotendeels Voorgezaagd   |   Inclusief Zwart Gecoate Steellookraam Op voorraad
€ 14.201,25 per stuk incl. btw