Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 Gadero - 500 x 350 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: LDS21010-5Z   |   Fijnbezaagd Douglas   |   Grotendeels Voorgezaagd   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 8.909,25 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Dakbedekking plat dak
Daktrimset Buitenverblijf
Buitenverblijf Totaalpakket
Samenstelling Sluiten
 • € 8.909,25 Standaardproduct Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 Gadero - 500 x 350 cm - Zwarte Wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 Gadero - 500 x 350 cm - Zwarte Wanden

 • Extra Dikke Douglas fijnbezaagde staanders en ringbalken 20 x 20 cm
 • Luxe Pen-en-gatverbinding basis constructie
 • Trendy zwart gecoate steellookraam
 • Verticale wanden van zwart gecoate sponningplanken

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 Gadero - 500 x 350 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een unieke en luxe houten overkapping van ca. 5 x 3,5 meter voor in uw tuin? Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 van Gadero is ca. 500 x 350 cm en mag met zijn basis contructie van extra robuuste 20x20 cm fijnbezaagde Douglas staanders en ringbalken, zwarte verticale wanden van sponningplanken en steellookraam met recht de naam luxe dragen. De robuuste basis constructie van deze luxe Buitenverblijf Douglas van Gadero wordt gemonteerd middels pen-en-gatverbinding waardoor de overkapping een strak uiterlijk krijgt. 

De combinatie van de extra robuuste en strakke basis conctructie van de overkapping van fijnbezaagd Lariks Douglas en luxe verticale zwarte zijwanden en steellookraam zorgen voor een modern karakter. Deze Gadero luxe buitenverblijf van fijnbezaagd Lariks douglas is een ware eyecather voor uw tuin. Door de dichte acherwanden en zijwanden zit u heerlijk beschut en kunt u tot de late uurtjes genieten van het buitenleven.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 500 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 340 cm, de breedte bedraagd ca. 498 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels voorbewerkte en fijnbezaagde massieve 20 x 20 cm Douglas staanders en ringbalken, Douglas fijnbezaagde gordingen en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels  pen-en-gatverbinding. 

De basiscontructie van deze fijnbezaagde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Fijnbezaagd Douglas
 • Fijnbezaagde staanders (200x200 ) massief
 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (200x200 mm)
 • Douglas fijnbezaagde gordingen (70x200 mm)
 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 Gadero - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 5 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal zwart wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit zwart gecoate sponningplank voor de achterwand en linker zijwand en een trendy Steellookraam (2983x2203 mm) zwart gespoten. De Steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van achterwand en zijwand. 

Let op! Voor het monteren van de zwarte verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van zwart gecoate sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank).

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 500 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, Roller + handschoenen, stadsdoorvoer, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 5 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van deze Buitenverblijf Luxe Type 5 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden. 

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Pen-en-gatverbinding 20 x 20 cm staanders en ringbalken Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 Gadero 500x350cm Zwarte Wanden Buitenverblijf Douglas Luxe Type 5 Gadero - 500 x 350 cm - Zwarte Wanden   |   Fijnbezaagd Douglas   |   Grotendeels Voorgezaagd   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 8.909,25 per stuk incl. btw