Logo Gadero
inspiratieservice

Houten Pallets

De echte doe-het-zelver heeft er inmiddels vast al iets van gemaakt: een pallet. Waar een pallet ooit vooral geschikt was voor vervoer en opslag ziet u ze nu ook binnen en buiten terug. Een bed of tuinbank van pallets is niet meer uit ons interieur weg te denken. En pallets hebben meer toepassingen. Zo maakt u er bijvoorbeeld ook plantenbakken, moestuinbakken, salontafels of tv-meubels van.

De meeste pallets zijn gebruikt, wat ze een mooi rauw randje geeft. Pallets passen dan ook helemaal in de industriële woontrend. Bij Gadero vindt u pallets in verschillende formaten, zo is er voor elk DIY project een passende pallet te vinden. Wij bezorgen bovendien alle houten pallets overal in Nederland en Vlaanderen. Ontdek het gemak van online bestellen.

Meubel Pallets

Volgens de laatste trends mag het interieur er weer een beetje ruw, gebruikt en vooral zelfgemaakt uitzien. Daar past een pallet natuurlijk perfect bij. Gadero heeft veel verschillende pallets in het assortiment. Deze kunt u gebruiken waar ze voor gemaakt zijn: het vervoeren of opslaan van producten. Maar het is ook mogelijk om hier zelf iets leuks mee te doen. Maak van een pallet bijvoorbeeld een verticale moestuin op uw balkon of gebruik ze voor een eigen pallet tuinbank. Pallets zijn dan ook ideaal bouwmateriaal. Ze zijn stevig, duurzaam en hebben een mooie rustieke uitstraling. Zeer geschikt voor uw volgende DIY project.

U kunt bij ons niet alleen online houten pallets kopen. Gadero verkoopt nog veel meer hout waar u mooie projecten zelf mee realiseert. Maak bijvoorbeeld een eigen loungebank met onze Lariks Douglas balken of kies voor een zelfgemaakte tuinbank van steigerhouten planken