Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10cm Blackline

Productnummer: AC50091   |   Een uitloop is genoeg voor 70m2   |   Ook in blank aluminium te koop

€ 40,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10cm Blackline

  • A-kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Geen plasvorming op het terras
  • Makkelijk te onderhouden
  • Slim omgaan met regenwater!
  • Niet geschikt voor de oprit

Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10cm Blackline

Heeft u een fraai terras in uw tuin, maar heeft u ook last van overtollig regenwater, of wilt u dit voorkomen? Bij Gadero geloven wij er in dat sierbestrating juist de oplossing is om wateroverlast te bestrijden op een milieuvriendelijke manier. Met de Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10 cm Blackkline kunt u heel eenvoudig regenwater opvangen op een simpele, maar stijlvolle en effectieve manier. Deze zwarte watergoten steken mooi af bij bijvoorbeeld Antraciet zwarte terrastegels. Zo creëert u gemakkelijk eenheid in uw tuin. U kunt er ook juist voor kiezen om de donkere watergoot te combineren met een lichtgekleurd terras van Grijze betontegels. Dit geeft uw tuin en of terras een speels effect. Feit is dat watergoten van A-merk ACO een luxe uitstraling met zich meebrengen die direct zichtbaar wordt in uw tuin. Dus als u moeder natuur een handje wilt helpen en tegelijkertijd een unieke droomtuin wilt creëren raden wij absoluut de Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10cm Blackline aan. Deze fraaie watergoten in de kleur zwart kunt u bij drainage expert Gadero ook bestellen in de kleur aluminium blank.

Eenvoudig te plaatsen

Dit watergoten systeem om hemelwater afvoer te realiseren is aan te sluiten op het hemelwater riool, maar ook op een infiltratiesysteem. Wij hebben uitgebreide klustips voor u opgesteld met daarin veel handige informatie over hoe u het beste uw watergoot naast uw terras kunt leggen. Naast dit type kunststof watergoot, bieden we ook hoekstukken, koppelstukken en eindplaten aan. Bekijk het hele watergoten assortiment op onze webshop. Daar vindt u ongetwijfeld de ideale watergoten voor bij uw sierbestrating.

Extra tips tegen wateroverlast

Als u last heeft van overtollig hemelwater, kunt u dit het beste afvoeren naar de ondergrond middels Hydroblobs of waterdoorlatende grastegels. Watergoten zijn hier ook zeer belangrijk in aangezien u deze zonder moeite kunt aansluiten op een infiltratiesysteem. Wilt u meer tips om wateroverlast op uw terras of in uw tuin te voorkomen of te verhelpen? Lees dan onze uitgebreide blog over wateroverlast voorkomen met sierbestrating goed door. Hier vindt u veel handige tips & tricks die u kunnen helpen.

Maak uw tuin compleet

Bij Gadero maakt u gemakkelijk uw droomtuin werkelijkheid. Combineer deze fraaie watergoten van A-merk ACO bijvoorbeeld met lichte terrastegels met coating. De aluminium kleur van de watergoten steekt subtiel af bij lichtgekleurde tegels. Zo vormt u eenheid in uw tuin. Kies bij Gadero uit alle soorten sierbestrating: van stapelbokken tot grind, van goedkope betontegels tot keramische terrastegels voor buiten. Bij Gadero creëert u in een handomdraai een droomtuin voor een zeer gunstige prijs. Bovendien hoeft u nauwelijks moeite te doen omdat u bestrating bij ons online kunt bestellen en thuis laten bezorgen.

Aco watergoten kopen

Koop snel uw Aco watergoten online bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen en eventueel zelfs binnen 24 uur! Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis. LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10cm Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10 cm Blackline   |   Een uitloop is genoeg voor 70m2   |   Ook in blank aluminium te koop Op voorraad
€ 40,95 Per stuk incl. btw