Logo Gadero
inspiratieservice

Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10cm Blackline

Productnummer
AC50091
Een uitloop is genoeg voor 70m2
Ook in blank aluminium te koop
gadero_aco_watergoten_slimline_zwart_aluminium_designrooster
xjp0599
aco_watergoten_slimline_zwart_aluminium_designrooster
xjp0602
xjp0606
watergoot_aco_slimline_zwart_100x6x10cm
watergoot_aco_slimline_zwart_100x6x10cm_blackline
watergoot_aco
Per stuk

40,95

incl. BTW

1 stuk op voorraad
48 uur
Details
Lengte
100 cm
Diepte
10 cm
Breedte
6 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • A-kwaliteit tegen een scherpe prijs

  • Geen plasvorming op het terras

  • Makkelijk te onderhouden

  • Slim omgaan met regenwater!

  • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
1,63 kg
Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart
Lengte
100 cm
Breedte
6 cm
Diepte
10 cm
Te bezichtigen in
Breukelen

Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10cm Blackline

Heeft u een fraai terras in uw tuin, maar heeft u ook last van overtollig regenwater, of wilt u dit voorkomen? Bij Gadero geloven wij er in dat sierbestrating juist de oplossing is om wateroverlast te bestrijden op een milieuvriendelijke manier. Met de Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10 cm Blackkline kunt u heel eenvoudig regenwater opvangen op een simpele, maar stijlvolle en effectieve manier. Deze zwarte watergoten steken mooi af bij bijvoorbeeld Antraciet zwarte terrastegels. Zo creëert u gemakkelijk eenheid in uw tuin. U kunt er ook juist voor kiezen om de donkere watergoot te combineren met een lichtgekleurd terras van Grijze betontegels. Dit geeft uw tuin en of terras een speels effect. Feit is dat watergoten van A-merk ACO een luxe uitstraling met zich meebrengen die direct zichtbaar wordt in uw tuin. Dus als u moeder natuur een handje wilt helpen en tegelijkertijd een unieke droomtuin wilt creëren raden wij absoluut de Watergoot ACO Slimline Zwart 100x6x10cm Blackline aan. Deze fraaie watergoten in de kleur zwart kunt u bij drainage expert Gadero ook bestellen in de kleur aluminium blank.

Eenvoudig te plaatsen

Dit watergoten systeem om hemelwater afvoer te realiseren is aan te sluiten op het hemelwater riool, maar ook op een infiltratiesysteem. Wij hebben uitgebreide klustips voor u opgesteld met daarin veel handige informatie over hoe u het beste uw watergoot naast uw terras kunt leggen. Naast dit type kunststof watergoot, bieden we ook hoekstukken, koppelstukken en eindplaten aan. Bekijk het hele watergoten assortiment op onze webshop. Daar vindt u ongetwijfeld de ideale watergoten voor bij uw sierbestrating.

Extra tips tegen wateroverlast

Als u last heeft van overtollig hemelwater, kunt u dit het beste afvoeren naar de ondergrond middels Hydroblobs of waterdoorlatende grastegels. Watergoten zijn hier ook zeer belangrijk in aangezien u deze zonder moeite kunt aansluiten op een infiltratiesysteem. Wilt u meer tips om wateroverlast op uw terras of in uw tuin te voorkomen of te verhelpen? Lees dan onze uitgebreide blog over wateroverlast voorkomen met sierbestrating goed door. Hier vindt u veel handige tips & tricks die u kunnen helpen.

Maak uw tuin compleet

Bij Gadero maakt u gemakkelijk uw droomtuin werkelijkheid. Combineer deze fraaie watergoten van A-merk ACO bijvoorbeeld met lichte terrastegels met coating. De aluminium kleur van de watergoten steekt subtiel af bij lichtgekleurde tegels. Zo vormt u eenheid in uw tuin. Kies bij Gadero uit alle soorten sierbestrating: van stapelbokken tot grind, van goedkope betontegels tot keramische terrastegels voor buiten. Bij Gadero creëert u in een handomdraai een droomtuin voor een zeer gunstige prijs. Bovendien hoeft u nauwelijks moeite te doen omdat u bestrating bij ons online kunt bestellen en thuis laten bezorgen.

Aco watergoten kopen

Koop snel uw Aco watergoten online bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen en eventueel zelfs binnen 24 uur! Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis. LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.