Logo Gadero
inspiratieservice

Watergoot ACO Slimline Aluminium 100x6x10cm

Productnummer
AC00091
Een uitloop voor 70 m2 regenwater afvoer
A-kwaliteit
watergoot_slimline_aluminium
19000_aco_slimline_100_cm_aluminium_designrooster
aco_slimline_watergoot_100x6x10
xjp0584
xjp0596
Per stuk

32,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
100 cm
Diepte
100 cm
Breedte
6 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • A-kwaliteit tegen een scherpe prijs

  • Geen plasvorming op het terras

  • Makkelijk te onderhouden

  • Slim omgaan met regenwater!

  • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
1,63 kg
Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Kleur
Aluminium kleur
Lengte
100 cm
Breedte
6 cm
Diepte
100 cm
Te bezichtigen in
Breukelen

Watergoot ACO Slimline Aluminium 100x6x10cm

De Aco Slimline Aluminium watergoot is de oplossing voor het afvoeren van hemelwater in uw tuin. De Aco Slimline aluminium watergoot heeft een aluminium rooster. De goot zelf is gemaakt van kunststof. Het voordeel van de Aco Slime watergoot is dat u het aluminium rooster heel makkelijk uit de goot pakt. Het is daardoor een stuk makkelijker om uw watergoten van kunststof door te spoelen en te onderhouden. Dit systeem is zeer geschikt voor uw terras en of zwembad. De watergoot ACO Slimline Aluminium 100x6x10cm is het perfecte voorbeeld van waarom wij bij Gadero er in geloven dat sierbestrating juist de oplossing tegen wateroverlast is. Als u last heeft van overtollig hemelwater, kunt u dit het beste afvoeren naar de ondergrond middels Hydroblobs of waterdoorlatende grastegels. Watergoten zijn hier ook zeer belangrijk in aangezien u deze zonder moeite kunt aansluiten op een infiltratiesysteem. Wilt u meer tips om wateroverlast op uw terras of in uw tuin te voorkomen of te verhelpen? Lees dan onze uitgebreide blog over wateroverlast voorkomen met sierbestrating goed door. Hier vindt u veel handige tips & tricks die u kunnen helpen.

Eenvoudig aan te leggen

Dit watergoten systeem om hemelwater afvoer te realiseren is aan te sluiten op het hemelwater riool, maar ook op een infiltratiesysteem. Wij hebben uitgebreide klustips voor u opgesteld met daarin veel handige informatie over hoe u het beste uw watergoot naast uw terras kunt leggen. Naast dit type kunststof watergoot, bieden we ook hoekstukken, koppelstukken en eindplaten aan. Bekijk het hele watergoten assortiment op onze webshop. Daar vindt u ongetwijfeld de ideale watergoten voor bij uw sierbestrating. Deze fraaie watergoten in de kleur alluminium blank kunt u bij drainage expert Gadero ook bestellen in de luxe kleur zwart.

Maak uw tuin compleet

Bij Gadero maakt u gemakkelijk uw droomtuin werkelijkheid. Combineer deze fraaie watergoten van A-merk ACO bijvoorbeeld met lichte terrastegels met coating. De aluminium kleur van de watergoten steekt subtiel af bij lichtgekleurde tegels. Zo vormt u eenheid in uw tuin. Kies bij Gadero uit alle soorten sierbestrating: van stapelbokken tot grind, van goedkope betontegels tot keramische terrastegels voor buiten. Bij Gadero creëert u in een handomdraai een droomtuin voor een zeer gunstige prijs. Bovendien hoeft u nauwelijks moeite te doen omdat u bestrating bij ons online kunt bestellen en thuis laten bezorgen.

Online watergoten kopen

De Slimline watergoten van ACO zijn bij Gadero zeer voordelig geprijsd en geschikt voor ieder type tuin. Bestel de Aco watergoten bij uw sierbestrating expert Gadero. Wij bezorgen uw hemelwater afvoeren binnen 7 werkdagen en mogelijk binnen 24 uur bij u thuis.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.